Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2016 - Anul XXI, nr. 47 (6160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Răsplătiţi pentru fidelitate

Shopping City Suceava a premiat câştigătorii marilor premii de la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava a răsplătit fidelitatea clienţilor cu o „lună de miere” în Antalya, cu o serie de evenimente şi premii pregătite special pentru îndrăgostiţii care au participat la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”,dar şi cu un spectacol cu muzică live susţinut de cei mai în vogă artişti locali îndrăgiţi de publicul sucevean. Marele câştigător al campaniei “Câştigă o lună de miere în Antalya!” este Marius Ropotă, din Dorohoi, judeţul Botoşani, în vârstă de 54 de ani, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 1.109,5 lei, din magazinul Mobexpert. Acesta se va bucura, alături de soţia lui, de un sejur de opt zile, încărcat de răsfăţ, distracţie şi servicii ultra all inclusive de cea mai bună calitate, la un hotel de 5* din Antalya, una dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice din Turcia. În plus, partenerul campaniei, tour operatorul Prestige Tours, va asigura şi transportul câştigătorilor către destinaţia de lux, prin intermediul unei curse de tip charter pe data de 3 septembrie, cu zbor direct Suceava-Antalya, cursă care se inaugurează începând de anul acesta în Suceava.

 

Un pachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2.500 de euro, oferit de Taraful Laura Olteanu

Pentru a participa la campanie, clienţii au făcut cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, şi s-au prezentat la Info Pointul special amenajat în faţa magazinului Leonardo pentru a se înscrie la tombolă, iar marele premiu s-a acordat prin tragere la sorţi. Marea câştigătoare a tombolei de la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”este Camelia Andreea Mironescu, în vârstă de 23 de ani, din Suceava. Camelia Andreea Mironescu, împreună cu logodnicul ei, Tiberiu Alexandru Dascălu, sunt norocoşii care vor beneficia de unpachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2.500 de euro, oferit de Taraful Laura Olteanu. Astfel, cei doiîndrăgostiţi, alături de invitaţii lor, se vor bucura de muzica Laurei Olteanu şi a tarafului, la cel mai important eveniment din viaţa lor. Nunta va avea loc pe 3 iunie 2017, în Suceava. Norocul a făcut ca agenda Laurei Olteanu să fie liberă pe data nunţii lor, cântăreaţa făcându-le astfel o mare bucurie, cu atât mai mult cu cât tinerii viitori însurăţei nu aveau încă stabilită muzica pentru nuntă.

 

Multe premii şi distracţie

În plus, sucevenii au avut şansa să câştige şi alte premii importante puse în joc pentru viitorii miri oferite de expozanţii care au participat la a treia a ediţie a Târgului de Nunţi „Trend Mariaj”: ConstantinDolceanu - şedinţă foto de cuplu (în valoare de 300 de euro), oferită de fotograful Cătălin Cîmpan; Teodor Lebădă - decoraţiuni masa mirilor oferită de Kontur Events; Loredana Hapău – tort simplu oferit de Delicatese Larisa; Doiniţa Prelucă - şedinţă foto de cuplu oferită de Marius Girigan; Nicoleta Sava - buchet de mireasă oferit de Royal Wedding & Events; Camelia Dobranschi - set pernuţă de verighete + pahare de miri oferite de Gala Design; Andrei Atodiresei – decoraţiuni şedinţă foto oferite de Florăria Exotica; Eduard Mario Mazilu – voucher 50 de lei Salon D`Anais; Ion Cristina Popa – aranjament floral 8 Martie Parisian Florals and Décor; Ionela Petronela Break - şedinţă foto de cuplu oferită de 25FOTOgrafi.ro; Carmen Simona Onofrei - tort simplu oferit de Delicatese Larisa; Răzvan Vasilică Popa - set pahare de miri oferit de Crystal Mariaj.

Extragerile au avut loc în cadrul spectacolului dedicat Zilei Îndrăgostiţilor, când sucevenii s-au bucurat de un spectacol complex, cu prezentări de modă, dansuri şi show-uri energice susţinute de tinere talente sucevene. De la dans sportiv, alături de Bucovina Dance Studio, melodii la saxofon, până la muzică populară şi de petrecere cu DJ Verony Team, Cosmina Mandiuc, Creţu Cătălin Jazz, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu, toate i-au încântat pe cei prezenţi. De asemenea, cele mai cunoscute trupe locale au adus o parte din atmosfera de nuntă mai aproape de publicul sucevean, prin momente de excepţie care au stârnit ropote de aplauze.

De Ziua Îndrăgostiţilor,Vers us Band, Laura Olteanu, Fly Band, Alter Ego şi Trupa 9 au încântat publicul numeros cu melodii de dragoste, folclorice, dar şi cele mai noi hituri pop sau rock, creând o atmosferă incendiară timp de câteva ore pentru toţi participanţii la târgul de nunţi.Peste 40 de expozanţi din judeţele Suceava şi Botoşani s-au întâlnit cu viitorii însurăţei la Târgul de Nunţi din incinta Shopping City Suceava, pentru a le oferi cele mai bune sfaturi pentru nuntă, pe parcursul celor trei zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shopping City Suceava a premiat câştigătorii marilor premii de la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”.
 Vizualizări articol: 4608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Shopping City Suceava a premiat câştigătorii marilor premii de la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei gros Mujdeiul de usturoi gros ca o maioneză, cu aspect sidefat, este de ani bun în topul preferințelor oaspeților de la pensiunile din Bucovina. În ciuda unor opinii larg distribuite pe internet, potrivit cărora preparatul ar fi... Citeşte