Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2016 - Anul XXI, nr. 47 (6160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Valorificare

Vechiul sistem de iluminare a pistei aeroportului de la Salcea va fi scos la vânzare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vechiul sistem de iluminare a pistei aeroportului de la Salcea va fi scos la vânzare. Consilierii judeţeni urmează să voteze în şedinţa deliberativului de astăzi, 26 februarie, proiectul de hotărâre privind trecerea sistemului de iluminare din domeniul public al judeţului în domeniul privat al acestuia pentru casarea şi valorificarea lui. Valoarea de inventar a vechiului sistem de iluminare a pistei aeroportului din Salcea este de aproximativ 43.000 de lei. Banii obţinuţi se constituie venituri la bugetul judeţului. "Prin adresa nr. 542 din 09.02.2016, înregistrată la Consiliul Judeţean Suceava, Regia Autonoma Aeroportul <Ştefan cel Mare> Suceava, în calitate de administrator, solicită aprobarea scoaterii din funcţiune şi casarea unui bun mobil - Sistem de iluminare a pistei, cu o valoare de inventar 42.885,91 lei, motivat de faptul că acest bun mobil a fost dezafectat integral după efectuarea lucrărilor de modernizare a aeroportului derulate prin programul Operaţional Sectorial – Transport <Modernizarea  şi dezvoltarea infrastructurii naţionale de transport aerian>. Motivat de cele prezentate şi în conformitate cu prevederile legale a fost iniţiat proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul public al Judeţului Suceava în domeniul privat al acestuia în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi valorificării sistemului de iluminare a pistei", se menţionează în expunerea de motive semnată de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilie Niţă. Sistemul de iluminare a pistei a fost dezafectat, în urma modernizării aeroportului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vechiul sistem de iluminare a pistei aeroportului de la Salcea va fi scos la vânzare.
 Vizualizări articol: 2766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vechiul sistem de iluminare a pistei aeroportului de la Salcea va fi scos la vânzare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Senzational trimis de
(26 feb 2016, 15:25:20
Credem ca asta era ultima problema a Aeroportului. Bai nebunilor, puneti naiba o cursa externa spre mama naibii ca altfel o sa va cumpere Iasiul cu totul si o sa fiti cea mai proasta amintire a sucevenilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei gros Mujdeiul de usturoi gros ca o maioneză, cu aspect sidefat, este de ani bun în topul preferințelor oaspeților de la pensiunile din Bucovina. În ciuda unor opinii larg distribuite pe internet, potrivit cărora preparatul ar fi... Citeşte