Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2016 - Anul XXI, nr. 47 (6160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie logică

Societatea de termoficare a Consiliului Local Suceava are activitatea suspendată până în 2019

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După mai puţin de un an de la înfiinţare, societatea de termoficare a Consiliului Local Suceava, Transagent SRL, a fost trasă „pe dreapta” pentru trei ani de zile.

Decizia de suspendare temporară a activităţii, de la 1 martie 2016 până la 1 martie 2019, a fost luată ieri, în şedinţa Consiliului Local Suceava, având la bază o hotărâre similară luată de Consiliul de Administraţie al SC Transagent SRL săptămâna trecută.

Societatea de termoficare a Consiliului Local a fost înfiinţată în aprilie 2015, astfel încât să poată participa la licitaţia de concesionare a serviciului public de transport şi distribuţie a energiei termice către sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.

SC Transagent SRL a participat şi la procedurile finale de atribuire a concesionării sistemului de termoficare, în urma cărora a fost desemnată câştigătoare oferta celor de la Thermonet SRL, care şi prestează acest serviciu în municipiul Suceava.

„Societatea comercială înfiinţată de Consiliul Local nu îşi desfăşoară activitatea pentru care a fost constituită, încât este necesară suspendarea activităţii acesteia”, a spus primarul Ion Lungu, iniţiator al proiectului de hotărâre discutat în plenul şedinţei deliberativului local.

Transagent SRL a fost înfiinţată după ce fosta societate de termoficare a Sucevei, Termica SA, al cărei acţionar unic este tot Consiliul Local, nu a mai putut participa la licitaţie, din cauza declarării falimentului. Atunci, înfiinţarea Transagent a fost propusă nu doar pentru participarea la licitaţie, ci şi ca soluţie de rezervă în caz de nu putea fi desemnat un câştigător la licitaţia de concesionare a serviciului de termoficare. În afara celor cinci membri ai Consiliului de Administraţie, Transagent nu are nici un angajat şi nici nu deţine active sau pasive, încât suspendarea activităţii nu afectează pe nimeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Societatea de termoficare a Consiliului Local Suceava are activitatea suspendată până în 2019.
 Vizualizări articol: 2729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Societatea de termoficare a Consiliului Local Suceava are activitatea suspendată până în 20190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pana in 2019 nu va mai fi incalzire centralizata trimis de
(26 feb 2016, 11:36:00
"Autoritatile" au pierdut afacerea cu incalzirea centralizata. Sant prea multi care s-au debransat si astia noi de la "za moneyt" cer banet la greu de la putinii ramasi in "sistemul centralizat". Cat de lipsit de viziune sa fii, ca tu , societate nou infiintata, in loc sa adopti strategii de eficientizare jumulesti fara mila si scru ☭ , bruma de clienti care o mai ai. Cum e posibil, ca pe luna ianuarie , cheltuielile la intretinere ale unei amarate de garsoniere sa ajunga la halucinata suma de 400 de lei ? Primarul ar trebui sa se sesizeze din oficiu fata de acest abuz strigator la cer al celor de la termomet si sa-i sanctioneze conform LEGII nr. 230/2007 , articolului 56, alin 1, lit. f . Dar pe autoritati le doare la basca de cetateni. Doar atat le intereseaza, sa iasa parnosu din jumuleala si combinatii.
2.   Intrebare trimis de
(26 feb 2016, 13:16:25
Daca Transagent nu desfasoara nici o activitate, de ce are nevoie de 5 persoane in CA? Oare astia sunt paltiti? Cine sunt acesti 5 membri?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei gros Mujdeiul de usturoi gros ca o maioneză, cu aspect sidefat, este de ani bun în topul preferințelor oaspeților de la pensiunile din Bucovina. În ciuda unor opinii larg distribuite pe internet, potrivit cărora preparatul ar fi... Citeşte