Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2016 - Anul XXI, nr. 47 (6160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie finală

Cătălin Miron este candidatul PNL pentru Primăria Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea PNL Suceava a validat aseară, cu unanimitate de voturi, candidatura omului de afaceri Cătălin Miron pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, a spus că decizia cu privire la validarea candidaturii lui Cătălin Miron a fost luată după finalizarea unui sondaj realizat în Rădăuţi, dar şi după consultarea membrilor Comitetului Local Executiv al organizaţiei liberale din acest municipiu. „Am avut o şedinţă la Rădăuţi pentru a asculta părerea tuturor cu privire la paşii de urmat şi la candidatul cu cea mai mare şansă de câştig, după care am propus validarea în Comitetul Judeţean Executiv a candidaturii lui Cătălin Miron, aceasta fiind aprobată cu unanimitate de voturi”, a explicat Flutur. El a spus că Rădăuţi este un oraş cu un potenţial foarte mare pentru PNL şi că are încredere în Cătălin Miron. Gheorghe Flutur a subliniat că i-a solicitat acestuia să intensifice întâlnirile cu rădăuţenii pentru a înţelege mai bine urgenţele din acest municipiu. „Îmi exprim speranţa că echipa de la Rădăuţi, condusă de Cătălin Miron, va câştiga alegerile locale, atât pentru funcţia de primar, cât şi pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean”, a declarat liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a adăugat că în perioada următoare va propune ca după modelul organizaţiilor din Suceava şi Vatra Dornei, şi filiala PNL Rădăuţi să aibă preşedinte unic, respectiv Cătălin Miron.

Odată cu validarea candidaturii lui Cătălin Miron, PNL şi-a desemnat candidaţii pentru funcţiile de primar din toate cele 114 localităţi ale judeţului. Reamintim că la finalul săptămânii trecute a avut loc lansarea oficială a candidaţilor din 113 localităţi sucevene, la care au participat cei doi copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Tot atunci a avut loc şi lansarea oficială a candidaturii liderului PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron este candidatul PNL pentru Primăria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Cătălin Miron este candidatul PNL pentru Primăria Rădăuţi2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei gros Mujdeiul de usturoi gros ca o maioneză, cu aspect sidefat, este de ani bun în topul preferințelor oaspeților de la pensiunile din Bucovina. În ciuda unor opinii larg distribuite pe internet, potrivit cărora preparatul ar fi... Citeşte