Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2016 - Anul XXI, nr. 47 (6160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Miss” MAI

Trei poliţiste şi un paramedic ISU s-au înscris la un concurs de frumuseţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru sucevence, trei poliţiste şi un subofiţer de pompieri, s-au înscris la un concurs de frumuseţe pentru doamnele şi domnişoarele din structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Concursul demarat pe pagina de Facebook a MAI s-a încheiat ieri, iar cea mai apreciată fotografie va fi coperta paginii de pe site-ul de socializare şi va fi publicată şi pe coperta ediţiei din martie a Revistei „Pentru Patrie”. Concursul a fost iniţiat pentru a marca Ziua Femeii şi pentru a promova reprezentantele sexului frumos care îmbracă o uniformă a MAI.

Între zecile de concurente ale căror fotografii au fost postate pe pagina MAI se regăsesc şi agentul Ana Dănilă, agentul principal Ionela Olari, subinspectorul Laura Ivănuţă, toate din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, şi subofiţerul Alina Popescu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, paramedic la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi.  

Concursul s-a bucurat de un succes şi un interes deosebit. Dovadă stă numărul mare de concurente înscrise, dar şi numărul de like-uri. Concurentele au fiecare câteva sute de like-uri, iar cele care au fost cele mai apreciate până acum au depăşit deja 11.000 de like-uri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei poliţiste şi un paramedic ISU s-au înscris la un concurs de frumuseţe.
 Vizualizări articol: 10882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Trei poliţiste şi un paramedic ISU s-au înscris la un concurs de frumuseţe5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei gros Mujdeiul de usturoi gros ca o maioneză, cu aspect sidefat, este de ani bun în topul preferințelor oaspeților de la pensiunile din Bucovina. În ciuda unor opinii larg distribuite pe internet, potrivit cărora preparatul ar fi... Citeşte