Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 feb 2016 - Anul XXI, nr. 47 (6160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Control pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului

Vineri, 26 Februarie 2016 (12:26:04)
Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu, sprijinite de polițiștii de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, au desfăşurat pe 24/25 februarie o acţiune pe drumurile publice din judeţ în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.Cu această ocazie au fost constatate 13 infracţiuni rutiere, din care 4 pentru alcoolemie, 1 de refuz de verificare a alcoolemiei, 8 alte cauze şi aplicate 47 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 8.295 lei.De asemenea, au fost reţinute 2 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare retrase, în total fiind testaţi cu aparatul etilotest 156 de conducători auto.Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe strada Narciselor din localitate, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un bărbat de 39 de ani, din orașul Solca, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, pe raza comunei Mălini, având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Control pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului.
 Vizualizări articol: 4007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Control pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mujdei gros Mujdeiul de usturoi gros ca o maioneză, cu aspect sidefat, este de ani bun în topul preferințelor oaspeților de la pensiunile din Bucovina. În ciuda unor opinii larg distribuite pe internet, potrivit cărora preparatul ar fi... Citeşte