Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2015 - Anul XX, nr. 275 (6087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie definitivă

Un poliţist va spune adio uniformei după ce a fost condamnat pentru că a condus beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent principal de poliţie, judecat pentru că s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident rutier, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă  de şase luni de închisoare cu suspendare şi i s-a interzis dreptul de a mai ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat. Inculpatul, Florin Cristi Tabarcea, şi-a aflat condamnarea definitivă acum două zile, la Curtea de Apel Suceava, care nu a făcut decât să confirme sentinţa aplicată de Judecătoria Suceava.

Accidentul rutier în urma căruia agentul a fost pus sub acuzare s-a petrecut în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2014.

Din ancheta derulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava rezultă că agentul principal Tabarcea, pe atunci lucrător la poliţia din Dumbrăveni, aflat în timpul liber, conducea un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, alături de el în maşină mai fiind soţia sa şi încă o tânără. Între Udeşti şi Vereşti conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina s-a răsturnat în afara drumului. Cel mai grav rănită a fost soţia polițistului, care a fost transportată de urgenţă la spital, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale şi necesitând aproape o lună şi jumătate de îngrijiri medicale.

Potrivit scenariului conturat de procurori, Florin Cristi Tabarcea a sunat la 112, a anunţat evenimentul, pentru a fi trimisă o ambulanţă la faţa locului, însă s-a prezentat sub un alt nume.

Ulterior, când au ajuns poliţiştii de la „Rutieră” de la faţa locului, agentul Tabarcea le-a spus că nu el a fost la volan, ci o altă persoană, despre care însă nu a putut oferi detalii. Povestea acestuia a fost demontată în scurt timp.

În urma recoltării probelor de sânge a rezultat că poliţistul avea o concentraţie de 1,55 la mie, la prima probă, respectiv de 1,45 la mie, la cea de-a doua. În cele din urmă el a fost judecat doar pentru conducere sub influenţa alcoolului. Asta pentru că soţia sa nu a depus plângere penală  pentru vătămare corporală din culpă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un poliţist va spune adio uniformei după ce a fost condamnat pentru că a condus beat.
 Vizualizări articol: 14954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Un poliţist va spune adio uniformei după ce a fost condamnat pentru că a condus beat4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu! trimis de
(25 nov 2015, 11:43:50
Cel putin 4-5 ani cu executare trebuia, daca vroiati sa revina la normal in cea ce priveste prudenta in trafic.....dar gobaile au fost de alta parere a lasat sa se inteleaga ca nui intereseaza cine moare sau cine traieste din teribilismul acestor indivizi.
2.   Așa-i, uăi! * (II) trimis de
(25 nov 2015, 12:05:46
Apăi se deslușește așa:
Ca să-l dezbrăcinezi pe vreun maladeț kaghebist de ițarii albaștri, îți trebuie musai o condamnare cu executare, sau cu suspendarea executării pedepsei, sau cu o condamnare pentru o faptă comisă CU INTENȚIE.

Ca să lași în kurul gol vro mămucă Urâtă ca o Rățușcă și Aprig Sparioasă ca o virginală copchilă under 15, îi necesar și suficient să-i opții o condamnare, poa să fie ea și cu amânarea executării pedepsei.

* nota: TAZ ȘTIEEEE!
(Taz își face ÎNTOTDEAUNA temele cu o conștiinciozitate exasperantă).
devildevildevildevildevildevildevildevildevildevil

3.   Cestiunea zilei: Geanina (Teodorovici) Terceanu 1 trimis de
(25 nov 2015, 12:08:01
Puserăm la insectar ȘI această mârlănie judiciară.
Linkul insectarului sus la feisbuca lu Țuchemberg.

Apoi, cătând iute pe csm1909, la secțiunea declarații magistrați, găsim declarația de avere a nemernicei din anul 2014, referitoare la veniturile salariale din 2013.
Inga cât aburcă o asăminea spurcăciune:
Terceanu (Teodorovici) I Geanina – Tribunalul București – 102.213 lei
Terceanu Valeriu – Tribunalul București – 104.242 lei.
Total famiglie * Terceanu – 206.455 lei / 2013

Uăi, ci-i cu nebunii iștea?
Cât de imbecil trebuie să fii să ai DOO MILARDE ȘI CEVA de leuți vechi în casă și să-ți azvârli pânea în cãcat, punând botul la o șpagă împuțită?
Ca să nu mai spun de insectarul meu, realizat funcție de anchetările și condamnările magistraților începând cu anul 2013.
Din 2006 până în 2012 au fost condamnați vreo 25 de asemenea bulangii ( o zâce „fanfaronul sistemului judiciar rrumânesc”)
După creșterea neobrăzată și nerușinată a salariilor magistraților, fenomenul corupției a EXPLODAT realmente, în statistica mea neoficială făcându-și loc un număr de 106 nume. Din acestea, în 53 de spețe soluționate definitiv, s-au pronunțat un număr de 183 de ani și 9 luni de pedepse privative de libertate, cu executare sau cu suspendare.
Aproape DOUĂ SECOLE DE PÂRNAIE date în cârca „magistraților” acestei țări împuțite.

Și această statistică era valabilă la nivelul lunii mai 2015.
De atunci și până acum s-au mai adunat un număr considerabil de spețe: Tomuș, Eva, Maldea, Anton, Toma, Terceanu.
4.   Cestiunea zilei: Geanina (Teodorovici) Terceanu 2 trimis de
(25 nov 2015, 12:09:27
Apăi, dacă în 7 ani au fost 25 de cazuri, iar în 2,5 ani s-au adunat vreo 112 cazuri, asta înseamnă că majorarea salariilor magistraților a amplificat fenomenul corupției cu un factor de multiplicare de aproape 12 ori (de patru ori mai multe cazuri într-un interval de timp de 3 ori mai scurt)
Dac-o țin băietanii în ritmul acesta, cred că bilanțul pârnaielor încasate de aceste împuțitanii ale sistemului judiciar rrumânesc o să rivalizeze cu cifra comemorativă de la evenimentul de anul trecut – Ștefan ce Mare și Sfânt – 500 de ani de la trecerea întru cei drepți.
Adicătelea nu se lasă împuțiții ăștia până nu adună vreo cinci secole de pârnaie.
-----
* Nota: Tercenii ăștia sunt un fel de Famiglie aparținătoare Sacrei Corona Unita, aidoma Famigliei di Tormenta rădăuczeana, alcătuită din ilustra, augusta și olimpiana Lola Cicci di Tormenta și al ei prinț consort, marțian în levitație – Signore Augusto Ciccio di Tormenta
Că și ăștia bobinează într-un an vro doo miliarde și ceva de țechini vechi.
5.   Șoapta vântului turbat spune că... trimis de
(25 nov 2015, 13:02:08
... se aude un clinchet inconfundabil de clanțe nichelate, manufacturate din oțăl trainic marca Krupp Industrietechnikchatterbox
Cică și viitorii „beneficiari” ai acestei izbăvitoare soluții morale îi tot prin zona aia crepusculară delimitată de cei 2 poli ai ticăloșiei judiciare: Unirii 8x8 și Călăreți de douzină.
Ș-a năibii treabăat wits end că Io* n-am nici un amestec în zvoana aiasta ciudată, cari-i instrumentată * de niște structuri atât de înalte de-ți rupi a treia vertebră cervicală dacă voiești să te uiți la înălțimea lor.
Cică-i cu interceptări suculente, cu șpăgi ancestrale nesimțite, aflate în interiorul termenului de prescriere a răpunderii penale, despre nelegiuire dublată de neghiobie, despre prostia umană exacerbată de iremediabila abulie dată de boala puterii.
Mia mi-i frică numa că s-ar putea să nu mai am cu cine să mă giudec.thinking
Dacă mă lasă oaminii ciica de sus fără competitori în arena sălilor de giudecată?
Ci fac Io* pi urmâ, sângur cu dosarili meli în mânuri?i dont know

Oricum ar fi, anumiți domni de la Rădăuți ar face bine să cate pi Net cari-s obectele permise la plecarea în temniță: cți quiloți, câte izmene, câte chimeși și câte batiste sunt permise la plecarea în ... concediu!
devildevil devildevil devildevil devildevil devildevil
-----
* sursă? ofcourse cei doi șoarici ai miia gnoseologi, care or șters-o pitulați în trenul de aterizare al unui Boeing 777 Traveller, taman în insula Vanuatu, unde stau pe șezlongurile de pe plajă, beu marguerita asezonată cu umbreluță origami și țucăr caramel pe buza pahărului, 2 negrese rasta, buzate și țâtoase le fac vânt cu frunza de palmier ca să nu-i înțepe musca țețe și să capete boala somnului rațiunii, iară iia se pishă pe ei de râs hlizindu-se cu și despre prostanii rămași în Capitala informală a Părții de Sus a Bokowinei de Gios.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura aromată de iarnă (de post) Este foarte simplu de făcut această prăjitură, dar savoarea ei combină sofisticat aroma de ”gingerbread” cu finețea gustului de fructe zemoase și nuci. Vorba unui amic gurmand, iese ”atât de bună, de-ți vine să... Citeşte