Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2015 - Anul XX, nr. 275 (6087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultimul comandament

Investiţii de patru milioane de euro, finalizate la două unităţi şcolare din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marţi dimineaţă, la sediul Primăriei Suceava, a avut loc ultimul comandament de investiţii din acest an, constructorii fiind chemaţi la raport, pentru a da socoteală de ritmul de lucru, calitatea lucrărilor şi de încadrarea în termene.

După verificarea situaţiilor prezentate, şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, a anunţat că acesta a fost ultimul comandament pe acest an, pentru că lucrările sunt finalizate sau aproape gata, la unele gradul de execuţie fiind de 99%.

„La Colegiul Naţional <Ştefan cel Mare> s-a pus gazon artificial pe terenul din curtea şcolii şi mai sunt de făcut marcajele, precum şi de pus scaune în sala de sport. Într-o zi - două se rezolvă şi aceste aspecte, în rest lucrarea este finalizată. La LPS mai trebuie marcată pista de atletism, am înţeles că astăzi vin cei care au marcat pista şi mai trebuie adusă aparatura la cantină. Mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns în această fază, după toate greutăţile care au fost, după sumele mari pe care a trebuit să le plătească primăria, deoarece foarte multe cheltuieli au fost neeligibile. Dar iată că am ajuns cu bine la final”, a spus Lungu, care le-a mulţumit constructorilor pentru colaborare.

În caz de nu s-ar fi terminat acum aceste lucrări, ar fi fost pierdută parţial finanţarea de patru milioane de euro atrasă din fonduri europene, prin implicarea Primăriei Suceava în continuarea unor investiţii demarate de cele două unităţi de învăţământ, cu fonduri promise de la Ministerul Învăţământului, dar abandonate de mulţi ani, din lipsă de finanţare.

În urma acestor finanţări atrase, CN  „Ştefan cel Mare” are acum o sală de sport modernă şi un teren amenajat conform noilor standarde, în vreme ce la Liceul cu Program Sportiv s-au realizat un cămin cu 94 de locuri, o cantină, un amfiteatru, două terenuri moderne de handbal, precum şi un stadion nou, realizat conform standardelor UEFA, prevăzut şi cu pistă de atletism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Investiţii de patru milioane de euro, finalizate la două unităţi şcolare din Suceava.
 Vizualizări articol: 1766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Investiţii de patru milioane de euro, finalizate la două unităţi şcolare din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura aromată de iarnă (de post) Este foarte simplu de făcut această prăjitură, dar savoarea ei combină sofisticat aroma de ”gingerbread” cu finețea gustului de fructe zemoase și nuci. Vorba unui amic gurmand, iese ”atât de bună, de-ți vine să... Citeşte