Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2015 - Anul XX, nr. 275 (6087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leziuni din timpul imobilizării

Silvicultorul arestat pentru ultraj a ajuns din celulă la spital, unde i-au fost puse picioarele în ghips

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Silvicultorul arestat preventiv la finele săptămânii trecute pentru infracţiunile de "refuz de recoltare a probelor biologice" şi "ultraj", sub acuzaţia că a condus beat un autoturism, a acroşat alte trei maşini şi a fugit, fiind imobilizat apoi de doi poliţişti, dintre care unul a fost lovit cu capul în figură în timpul încătuşării, a ajuns din celula de arest la Spitalul Judeţean Suceava. Gheorghe Anton a cerut insistent ajutor medical de urgenţă, acuzând dureri mari la ambele picioare. El a fost diagnosticat cu leziuni la ligamentele picioarelor, iar medicii i-au pus în ghips ambele membre inferioare. După câteva ore, Gheorghe Anton, şef de district în cadrul Ocolului Silvic Pătrăuţi, a fost însă externat din Spitalul Judeţean, preluat de poliţişti şi readus în arest.

Astăzi, Tribunalul Suceava urmează să se pronunţe referitor la contestaţia depusă de inculpat faţă de decizia de arestare preventivă luată de Judecătoria Suceava, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. Foarte probabil, avocatul acestuia va invoca documentele medicale pentru a solicita o măsură mai puţin aspră decât arestul preventiv. Asta cu atât mai mult cu cât silvicultorul susţine că a suferit leziunile în timp ce poliţiştii l-au imobilizat.

Reamintim că, în seara zilei de 19 noiembrie, Gheorghe Anton, aflat la volanul unui autoturism, a acroşat trei autoturisme pe strada Mihai Viteazul dar şi-a continuat parcursul la volan până în cartierul Obcini, unde a fost găsit de patrula de poliţie plecată în urmărirea sa. Din ancheta poliţiei rezultă că bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a încercat să plece, moment în care poliţiştii au fost nevoiţi să intervină în vederea imobilizării acestuia. În timpul imobilizării, susţin anchetatorii, şoferul a vrut să-l muşte de ureche, iar apoi l-a lovit cu capul în figură pe unul dintre agenţi.

Gheorghe Anton a fost verificat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă ulterior a refuzat să-i fie recoltate şi probe biologice.

De precizat că atât imediat după incidentul din trafic, cât şi a doua zi, când a fost prezentat la Judecătorie, pentru arestare, bărbatul s-a deplasat pe propriile picioare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silvicultorul arestat pentru ultraj a ajuns din celulă la spital, unde i-au fost puse picioarele în ghips.
 Vizualizări articol: 3890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Silvicultorul arestat pentru ultraj a ajuns din celulă la spital, unde i-au fost puse picioarele în ghips5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura aromată de iarnă (de post) Este foarte simplu de făcut această prăjitură, dar savoarea ei combină sofisticat aroma de ”gingerbread” cu finețea gustului de fructe zemoase și nuci. Vorba unui amic gurmand, iese ”atât de bună, de-ți vine să... Citeşte