Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2015 - Anul XX, nr. 275 (6087)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandate europene de arestare

Cinci bărbaţi şi o femeie, săltaţi sub acuzaţia că au constituit o reţea de prostituţie în Italia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci tineri din judeţul Suceava şi o femeie din Bacău au fost ridicaţi, ieri dimineaţă, de poliţie, în cadrul unei ample acţiuni de punere în executare a şase mandate europene de arestare, emise de autorităţile italiene. Cei şase sunt acuzaţi de italieni că au făcut parte dintr-un grup infracţional specializat în exploatarea şi favorizarea prostituţiei. Faptele de care sunt acuzaţi membrii grupării au fost săvârşite în perioada iunie – august 2013, în zona Torino, iar autorităţile italiene au solicitat extrădarea lor, în vederea tragerii la răspundere. 

 

Doi dintre suspecţi, ridicaţi din trafic

La acţiunea de ieri dimineaţă, care a urmărit ridicarea simultană a suspecţilor, au participat peste 20 de poliţişti judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS). În acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti de la Salcea şi Rădăuţi, precum şi un echipaj rutier de la Poliţia municipiului Fălticeni.

Poliţiştii au vizat locaţii din municipiile Suceava şi Bacău, Salcea, Horodnic de Sus şi Bălăceana.

 „În urma activităţilor investigative desfăşurate toate cele şase persoane, cinci bărbaţi şi o femeie, au fost localizate şi s-au dispus măsuri specifice pentru reţinerea acestora în condiţii de siguranţă”, a declarat subcomisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Un tânăr de 23 de ani, Alexandru Ciobanu, din Salcea, a fost localizat şi reţinut în municipiul Suceava. Tot din municipiul Suceava a fost ridicat şi Constantin Ciuhan, în vârstă de 40 de ani, precum şi Nicolae Duduman, în vârstă de 27 de ani, tot din Suceava. Un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, Daniel Căciulean, din municipiul Suceava, a fost identificat pe raza comunei Bălăceana, la domiciliul mamei sale.

Dumitru Popescu, în vârstă de 27 de ani, din comuna Horodnic de Sus, şi Maricica Dumău, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Bacău, au fost interceptaţi în trafic, pe E 85,  în timp ce se deplasau împreună cu un autoturism BMW.  

„Cu sprijinul echipajelor de poliţie rutieră, autoturismul a fost blocat pe raza localităţii Spătăreşti, iar cei doi au fost reţinuţi”, a declarat Ionuţ Epureanu.

 

Toţi suspecţii au ajuns în arest

Cei şase au fost duşi în primă fază, pentru audieri, în faţa unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava. Ulterior, toţi cei şase au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În cursul zilei de astăzi, cei şase vor ajunge în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Suceava. Aceştia urmează să confirme, în baza datelor comunicate de autorităţile judiciare italiene, dacă cei şase vor fi extrădaţi în Italia. Abia acolo, cei şase urmează a afla în detaliu faptele de care sunt acuzaţi şi vor avea ocazia să se apere împotriva acuzaţiilor care li se aduc.  

Până la o eventuală condamnare din partea autorităţilor italiene toţi cei şase se bucură de prezumţia de nevinovăţie.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci bărbaţi şi o femeie, săltaţi sub acuzaţia că au constituit o reţea de prostituţie în Italia.
 Vizualizări articol: 3049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cinci bărbaţi şi o femeie, săltaţi sub acuzaţia că au constituit o reţea de prostituţie în Italia5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura aromată de iarnă (de post) Este foarte simplu de făcut această prăjitură, dar savoarea ei combină sofisticat aroma de ”gingerbread” cu finețea gustului de fructe zemoase și nuci. Vorba unui amic gurmand, iese ”atât de bună, de-ți vine să... Citeşte