Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2015 - Anul XX, nr. 268 (6080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spre bine

Tânăra din Rădăuţi rănită în urma tragediei din clubul Colectiv a fost externată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânăra din Rădăuţi care a fost rănită în incendiul de vineri, 30 octombrie a.c., din clubul Colectiv din Bucureşti, Andreea Popescu, în vârstă de 29 de ani, a fost externată şi se află acasă, starea sa de sănătate fiind una bună. După tragedia din clubul Colectiv, Andreea Popescu a fost internată la Spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti, cu arsuri de gradul 3 şi 4, în special pe mâini, gât şi spate, având şi arsuri pe tractul respirator. După exact două săptămâni de la tragedie, tânăra din Rădăuţi s-a întors acasă, la domiciliul său din Bucureşti, mama acesteia, Alina Popescu, declarându-ne ieri că fiica sa se simte bine, fiind sub tratament ambulatoriu.

„A fost externată vineri după-amiază, cu starea de sănătate bună. Rănile de pe mâini se vindecă, mai are pansamente în zona gâtului, pentru că rana este mai profundă, însă merge periodic la pansat. Iar în privinţa tractului respirator este sub monitorizarea medicilor de la Bagdasar Arsenie,  urmând să se vadă evoluţia. Acum e în tratament ambulatoriu”, ne-a declarat ieri seară Alina Popescu.

După două săptămâni în care a stat alături de fiica sa, Alina Popescu a ţinut să le mulţumească „din tot sufletul” medicilor, asistenţilor şi întregului personal medical care au avut grijă de toţi tinerii răniţi în urma tragediei din clubul Colectiv.

„Medicii şi întreg personalul Spitalului Bagdasar Arsenie sunt de excepţie. Atitudinea lor, atât profesională, cât şi umană faţă de toţi cei internaţi acolo a fost la un nivel remarcabil. Vrem să le mulţumim şi pe această cale pentru profesionalismul lor şi interesul deosebit manifestat pentru toţi acei tineri. Nu s-a făcut excepţie. Toată lumea a fost tratată excepţional”, ne-a mai spus Alina Popescu.

Ea a ţinut să-i amintească şi pe psihologii care au fost în permanenţă alături de tinerii care au ajuns în spital după incendiul din clubul Colectiv . „Psihologii au fost tot timpul lângă ea, la fel cum au fost şi medicii care se ocupau de terapie. Dacă în prima săptămână nu putea să vorbească, nu avea glas, şi era supusă şi la două intervenţii chirurgicale pe zi, la ieşirea din spital totul era altfel, era ceva fantastic pentru noi”, a mai spus Alina Popescu.

Andreea Popescu are 29 de ani, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează de mai mulţi ani în Capitală. Ea s-a aflat la concertul Goodbye to Gravity la invitaţia membrilor acestei formaţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăra din Rădăuţi rănită în urma tragediei din clubul Colectiv a fost externată.
 Vizualizări articol: 3799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Tânăra din Rădăuţi rănită în urma tragediei din clubul Colectiv a fost externată4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc cu năut (de post) Pilaful cu năut (nohutlu pilav) este probabil cea mai cunoscută și mai ieftină mâncare stradală turcească, dar este deopotrivă gustos, sățios și un minunat energizant în sezonul rece. Rețeta originală a preparatului necesită unt și carne... Citeşte