Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2015 - Anul XX, nr. 268 (6080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Balan: Şi eu m-am săturat de făţărnicia unor colegi care erau în barca puterii, iar acum pozează în susţinători ai noului Guvern de tehnocraţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a declarat ieri, la un an de la câştigarea funcţiei de preşedinte al României de către Klaus Iohannis, că această victorie a fost una a normalităţii, a bunului-simţ, dar şi expresia dorinţei de schimbare a românilor. Ioan Balan a precizat că după un an de la această victorie, „este de datoria noastră să respectăm şi să împlinim aceste deziderate”.

„Îmi aduc aminte seara din 16 noiembrie 2014 când, imediat după anunţarea rezultatului votului, la partid au început să apară tot felul de oameni care nu au crezut nici o clipă în dorinţa de schimbare a românilor, de la colegi deputaţi ce nu au călcat pragul partidului în alegeri, până la simpli simpatizanţi care nu au crezut în victoria lui Klaus Iohannis”, a arătat deputatul PNL de Suceava. Ioan Balan a subliniat că acelaşi lucru îl resimte şi astăzi, „când avem în faţă un guvern tehnocrat”, format din oameni care şi-au dovedit competenţa în domeniile lor de activitate, „şi faţă de care trebuie să avem respect şi să le oferim încredere, nu să mimăm susţinerea şi responsabilitatea conducerii unei ţări”. Deputatul liberal sucevean consideră că toţi politicienii trebuie să înţeleagă că schimbarea „trebuie să vină de la noi şi prin noi”. Nu în ultimul rând, Ioan Balan a ţinut să mai precizeze că şi el personal s-a săturat să vadă „atâta făţărnicie printre unii colegi”, care până nu demult erau „în barca puterii”, alături de Liviu Dragnea şi Victor Ponta, iar în momentul de faţă „pozează” în cei mai mari susţinători ai preşedintelui Klaus Iohannis şi ai noului Guvern tehnocrat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan: Şi eu m-am săturat de făţărnicia unor colegi care erau în barca puterii, iar acum pozează în susţinători ai noului Guvern de tehnocraţi.
 Vizualizări articol: 2859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Balan: Şi eu m-am săturat de făţărnicia unor colegi care erau în barca puterii, iar acum pozează în susţinători ai noului Guvern de tehnocraţi1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Guvernul in chiloti trimis de
(17 nov 2015, 13:08:36
Am vazut mai demult un film,Robin Hood haiduci in izmene.A fost o parodie,o bascalie pe baza unui subiect serios.Dar toata lumea s-a simtit bine,a ras,s-a hilizit,a mancat popcorn si a baut cola.Deci a fost o seara vesela,distractiva si lejera.Ieri am vizionat filmul"Guvernul in chiloti".A fost o parodie ,a fost o bascalie pe baza unui subiect foarte serios.In cazul de fata nu a mai fost o seara distractiva,ci o seara incrancenata.Ideea e ca cei doi,Ciolos si iohannis au creat o parodie din guvern si au facut bascalie de o tara intreaga.Ce l-a determinat pe Ciolos sa-l puna ministru sanatatii pe Adita Baciu 29 de ani, rezident, experiență zero, realizări zero e un mare mister.Dar ce l-a determinat pe presedintele tarii sa accepte ca ministrul sanatatii un tinerel top model care pozeaza in chiloti si defileaza cu un jder pe cap e un mare mister.Sau o mare bascalie la adresa cetatenilor.
2.   Guvernul in chiloti trimis de
(17 nov 2015, 13:22:23
Dar sa nu-l plangem pe Adita ex ministru al sanatatii.Deja Catalin Botezatu l-a remarcat si a zis ca-l asteapta in echipa sa de chilotari.In aceeasi logica ar mai fi un candidat la postul de ministru al sanatatii.E vorba de doamna Iulia Albu.Asa cum Adita (care seamana cu Robert Pattison)a purtat pe cap un jder asa si Iulia Albu poarta sub brat gaina Coko.Cateodata se confunda cu gaina ei si se ia singura sub brat.
Un cunoscut ziarist sucevean pe care il admir foarte mult a venit cu niste comentarii pe care eu le-am perceput cam asa.Ca daca nu esti hot cu cravata si esti in chiloti poti fi ministrul sanatatii.Pe aceasta logica un ministru foarte promitator ar fi actorul Claudiu Bleont care acum cativa ani,in fata unor ziariste a ramas in chiloti.mai mult ,a renuntat si la chiloti pentru a-si arata darmalaul.Asta da ministru al sanatatii!!!
3.   Tehnocratia cucereste justitia trimis de
(17 nov 2015, 17:07:19
Si Dumnezeu a zis:Sa fie un guvern de tehnocrati.Si a fost,cu o electronista la Ministerul Justitiei.Ce am vazut aseara la comisiile pe justitie a depasit tot ce se putea vedea in materie de comedie,drama,parodie,vodevil, si farsa.Prestatia doamnei Guseth ramane un etalon de prestatie de candidat de ministru.Aseara Antena 3 a facut una din cele mai stralucitoare emisiuni din istoria ei.Si nu datorita meritelor ziaristilor,ci datorita prestatiei doamnei Guseth.Stimata doamna pe langa faptul ca nu avea studii de specialitate,nu a raspuns la intrebari pentru copii de clasa a IV-a.De exemplu,Cristian Guseth s-a încurcat în momentul în care aleşii au întrebat-o cum vede imunitatea parlamentară. “Cum doriti sa revizuiti sistemul de imunitati? La ce institutii publice va referiti? Habar n-a avut .De asemenea la intrebarea simpla cine face actul de justitie in Romania habar n-a avut.Ce putem spune dupa aceste nominalizari de ministrii?Nici nu am cuvinte macar.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc cu năut (de post) Pilaful cu năut (nohutlu pilav) este probabil cea mai cunoscută și mai ieftină mâncare stradală turcească, dar este deopotrivă gustos, sățios și un minunat energizant în sezonul rece. Rețeta originală a preparatului necesită unt și carne... Citeşte