Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2015 - Anul XX, nr. 268 (6080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Mobilizare generală”

Urcat pe clădirea unui magazin, a ameninţat că se aruncă în gol dacă nu va primi salariul restant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De un adevărat circ au avut parte trecătorii care s-au aflat, duminică la prânz, în preajma complexului Nada Florilor din Fălticeni. Un bărbat de 42 de ani din municipiu, cunoştinţă mai veche a autorităţilor, a urcat pe clădirea complexului comercial şi a ameninţat că se va arunca în gol dacă nu va primi drepturile salariale pentru o perioadă de trei săptămâni, lucrată la o societate din oraş. La faţa locului au fost mobilizaţi pompieri, echipaje de la ambulanţă, jandarmi şi poliţişti, care au încercat zadarnic să-l convingă pe cel aflat la înălţime să renunţe la gestul său şi să coboare. În faţa solicitărilor autorităţilor de a negocia cu bărbatul, acesta nu a vrut să stea de vorbă decât cu reprezentanţii primăriei din Fălticeni. A fost nevoie de prezenţa primarului Cătălin Coman, singurul care a fost acceptat pe clădire şi a putut sta de vorbă cu bărbatul, care ameninţa în permanenţă. În urma discuţiilor avute pe acoperiş şi a promisiunilor făcute de edil că se vor lua măsuri pentru clarificarea situaţiei sale, bărbatul a coborât în cele din urmă. Le-a declarat cadrelor de la ambulanţă care îl aşteptau jos că a înghiţit voluntar mai multe medicamente, motiv pentru care a fost transportat la spitalul din Fălticeni, transferat apoi la Suceava şi internat în cele din urmă în Secţia de Psihiatrie Burdujeni. Poliţiştii spun că bărbatul nu este la prima încercare de suicid şi că au mai avut asemenea evenimente avându-l protagonist pe bărbatul de 42 de ani din Fălticeni. El a ameninţat că se va arunca de la un etaj al spitalului din Suceava în urmă cu ceva timp, iar în primăvara trecută a ameninţat că se va stropi cu benzină şi îşi va da foc în faţa unei bănci din Fălticeni, dacă autorităţile nu-i vor rezolva problemele personale cu care se confruntă. În urma evenimentului provocat duminică, bărbatul a fost amendat de poliţişti, iar autorităţile au impus proprietarilor clădirii securizarea căilor de acces spre acoperiş, pentru a evita alte evenimente de acest fel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urcat pe clădirea unui magazin, a ameninţat că se aruncă în gol dacă nu va primi salariul restant.
 Vizualizări articol: 2256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Urcat pe clădirea unui magazin, a ameninţat că se aruncă în gol dacă nu va primi salariul restant5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc cu năut (de post) Pilaful cu năut (nohutlu pilav) este probabil cea mai cunoscută și mai ieftină mâncare stradală turcească, dar este deopotrivă gustos, sățios și un minunat energizant în sezonul rece. Rețeta originală a preparatului necesită unt și carne... Citeşte