Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2015 - Anul XX, nr. 268 (6080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Sanda-Maria Ardeleanu a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor atentatelor din Paris

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a transmis ieri un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor din atentatele de vinerea trecută din Paris. În mesajul său, Sanda-Maria Ardeleanu, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, a transmis „Sincere condoleanțe familiilor conaționalilor noștri, victime ale atentatelor din noaptea de 13 Noiembrie, la Paris. Din nou cu sufletele îndoliate, ne dăm seama că pericolul terorismului nu ocolește nici o națiune. Solidarizarea și determinarea în lupta împotriva acestui flagel mondial sunt singurele resurse care ne pot salva”.

Tot ieri, deputatul sucevean a transmis şi un mesaj de condoleanţe în numele tuturor francofonilor şi francofililor din Suceava şi din întreaga regiune a Bucovinei, către „partenerii noştri francezi, întregului popor francez, întregii Franţe”, ca urmare a atentatelor din noaptea de 13 noiembrie, din Paris. „Inima Franţei, dar, mai ales, inima democraţiei au fost atacate cu sălbăticie. Oraşul-Simbol al Libertăţii, Egalităţii şi Fraternităţii a fost nevoit să plătească pentru aceste valori pe care le împarte cu întreaga lume. Noi suntem, la fel ca voi, dragi Prieteni, profund loviți în idealurile noastre de pace şi de civilizaţie, și suntem conştienţi de faptul că acest lucru s-ar fi putut întâmpla oriunde în Europa, inclusiv în țara noastră”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu, în numele echipei de la Biroul Francez de la Casa Prieteniei Suceava. Ardeleanu şi-a exprimat solidaritatea „în aceste momente dureroase”, transmiţându-le partenerilor francezi că „determinarea noastră în protejarea valorilor comune nu are limite”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sanda-Maria Ardeleanu a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor atentatelor din Paris.
 Vizualizări articol: 1855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sanda-Maria Ardeleanu a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor atentatelor din Paris1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc cu năut (de post) Pilaful cu năut (nohutlu pilav) este probabil cea mai cunoscută și mai ieftină mâncare stradală turcească, dar este deopotrivă gustos, sățios și un minunat energizant în sezonul rece. Rețeta originală a preparatului necesită unt și carne... Citeşte