Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 nov 2015 - Anul XX, nr. 268 (6080)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri de sărbători

Bradul de Crăciun a apărut de ieri în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bradul în jurul cărora se vor aduna sucevenii la 1 Decembrie, pentru a sărbători aprinderea luminilor de sărbătoare în oraş, a fost deja amplasat în centrul municipiului reşedinţă de judeţ.

Bradul, înalt de aproape 15 metri, a fost adus ieri după-amiază, de la un ocol silvic privat, din zona Fălticeniului, tot atunci fiind adus şi bradul care va putea fi admirat în sensul giratoriu de la Orizont, în cartierul Burdujeni.

Decorarea bradului de Crăciun cu instalaţii de iluminat va începe de miercuri. Deşi anul acesta se dorea achiziţionarea unei noi instalaţii pentru acest brad, pentru a se aduce un element de noutate, vechea instalaţie urmând să fi fost folosită în altă parte, alocarea de fonduri pentru decoraţiuni şi instalaţii luminoase nu a fost aprobată de Consiliul Local, în ideea că banii pot avea o mai bună utilizare în altă parte.

Tot de la 1 Decembrie, când se aprind luminile în brad, în Centrul Sucevei se va deschide şi Târgul de Crăciun, căsuţele din lemn care vor fi puse la dispoziţia meşterilor populari şi producătorilor locali fiind deja amplasate pe esplanadă.

De asemenea, de Ziua Naţională, în centrul Sucevei va avea loc tradiţionala paradă militară, iar seara vor concerta celebra trupă Smokie şi simpaticii membri ai trupei Hara, aceste două evenimente fiind organizate de Consiliul Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bradul de Crăciun a apărut de ieri în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2677 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Bradul de Crăciun a apărut de ieri în centrul Sucevei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf turcesc cu năut (de post) Pilaful cu năut (nohutlu pilav) este probabil cea mai cunoscută și mai ieftină mâncare stradală turcească, dar este deopotrivă gustos, sățios și un minunat energizant în sezonul rece. Rețeta originală a preparatului necesită unt și carne... Citeşte