Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2015 - Anul XX, nr. 252 (6064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 29 octombrie – 4 noiembrie

Târg de sport la Shopping City Suceava

În perioada 31 octombrie – 1 noiembrie, Shopping City Suceava organizează prima ediţie a târgului de sport intitulat „Sport weekend”, eveniment care îşi propune să aducă în atenţia publicului varietatea de ramuri sportive practicate în oraş şi implicit să promoveze un mod de viaţă sănătos şi activ, bazat pe mişcare şi activităţi recreative atât pentru tineri, cât şi pentru copii şi adulţi. Timp de două zile, sucevenii vor avea ocazia de a cunoaşte cluburile sportive, sălile de fitness, şcolile de dans sau asociaţiile sportive din oraş care promovează mişcarea şi performanţa. În plus, doritorii vor avea ocazia să se înscrie şi să devină membri activi ai oricăruia dintre cluburile prezente. Începând de la baschet, fotbal, handbal, volei, înot şi până la fitness, tenis de masă, arte marţiale, dansuri sportive şi multe alte tipuri de sport, toate vor putea fi descoperite de cei prezenţi la târgul de sport din incinta Shopping City Suceava.În plus, duminică, începând cu ora 12:00, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol cu sesiuni demonstrative de zumba, kangoo jumps, lupte, dansuri, gimnastică şi alte tipuri de activităţi artistice şi sportive, unde se vor putea convinge de importanţa şi frumuseţea integrării sportului în viaţa zi de cu zi.

 

Joi, 29 octombrie

Concert cu Vali Crăciunescu, Adrian Maciuca şi Dan Blueman, la USV

La ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava invită sucevenii la un show exploziv.

Maeştrii distracţiei - Vali Crăciunescu, Adrian Maciuca şiDan Blueman– vin la Suceava cu un show energic: lăutărie, rock, muzică de petrecere, voie bună, dar şi părţi de muzică clasică. Vor exista surprize şi râsete, Vali Crăciunescu promiţând un cocktail „De la Zavaidoc la Queen”, cu multe glume, sinceritate, pasiune şi dragoste.

Preţul unui bilet la spectacol este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi şi studenţi. Biletele se pot achiziţiona între orele 10:00-16:00, la camera 101, din corpul F al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, sau la intrarea în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, înaintea spectacolului. Informaţii şi rezervări la telefonul: 0752 092 606.

 

Vineri, 30 octombrie

Lansare de carte la Rădăuţi

La Galeriile de Artă din Rădăuţi va avea loc, la ora 13.00, lansarea cărţii cu titlul „Polonezii din România (1918-1980) de la regat la republica socialistă”, semnată de prof. dr. Daniel Hrenciuc.

Istoricul Daniel Hrenciuc, care s-a dedicat cu precădere studiului istoriei minorităţilor naţionale din România, a scos de sub tipar, încă din anul 2003, un volum care vizează relaţiile româno-polone în perioada interbelică: „România şi Polonia 1918-1931 - Relaţii politice, diplomatice şi militare” (Editura Septentrion, Rădăuţi).

Un alt volum dedicat polonezilor este cel intitulat „Un destin pentru istorie: Polonezii în Bucovina 1774-2008”, o radiografie complexă asupra evoluţiei istorico-sociale a comunităţi etnice poloneze din arealul bucovinean.

La evenimentul de vineri alături de autor va participa lectorul univ. dr. Radu Bruja.

 

Duminică, 1 noiembrie

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei. În cadrul atelierului de duminică, 1 noiembrie, intitulat ”Umeraşe vesele”, cei mici vor învăţa să personalizeze umeraşe din lemn, folosind tehnica şerveţelului. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Miercuri, 4 noiembrie

Concert simfonic pe scena Casei de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 18:30, un concert simfonic susţinut de Filarmonica Botoşani. Dirijor: Petronius Negrescu. Solist: Florin Ionescu-Galaţi – vioară. În program: Ed. Lalo - Simfonia spaniolă pentru vioară şi orchestră; P.I. Ceaikovski - Simfonia a V-a, în mi minor. Biletele costă 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj I. Relaţii şi rezervări la telefon: 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cidrul anti-mahmureală al bunicului O băutură nealcoolică simplă, sănătoasă, plăcută la gust și complet naturală se poate obține cu ușurință acasă, după metoda bunicilor, folosită și astăzi prin gospodăriile de la sat. Chiar dacă timpul de așteptare pare mult prea lung pentru... Citeşte