Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2015 - Anul XX, nr. 252 (6064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Sport weekend”, târg de sport la Shopping City Suceava

Joi, 29 Octombrie 2015 (16:50:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Shopping City Suceava, în colaborare cu Asociaţia Clubul Sportiv Phoenix Suceava şi Decathlon Suceava, organizează, în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie, prima ediţie a târgului de sport intitulat „Sport weekend”, eveniment care îşi propune să aducă în atenţia publicului varietatea de ramuri sportive practicate în oraş şi implicit să promoveze un mod de viaţă sănătos şi activ, bazat pe mişcare şi activităţi recreative atât pentru tineri, cât şi pentru copii şi adulţi. Timp de două zile, sucevenii vor avea ocazia de a cunoaşte cluburile sportive, sălile de fitness, şcolile de dans sau asociaţiile sportive din oraş care promovează mişcarea şi performanţa. În plus, doritorii vor avea ocazia să se înscrie şi să devină membri activi ai oricăruia dintre cluburile prezente. Începând de la baschet, fotbal, handbal, volei, înot şi până la fitness, tenis de masă, arte marţiale, dansuri sportive şi multe alte tipuri de sport, toate vor putea fi descoperite de cei prezenţi la târgul din incinta Shopping City Suceava. Duminică, începând cu ora 12:00, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol cu sesiuni demonstrative de zumba, kangoo jumps, lupte, dansuri, gimnastică şi alte tipuri de activităţi artistice şi sportive, unde se vor putea convinge de importanţa şi frumuseţea integrării sportului în viaţa de zi cu zi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Sport weekend”, târg de sport la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Sport weekend”, târg de sport la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cidrul anti-mahmureală al bunicului O băutură nealcoolică simplă, sănătoasă, plăcută la gust și complet naturală se poate obține cu ușurință acasă, după metoda bunicilor, folosită și astăzi prin gospodăriile de la sat. Chiar dacă timpul de așteptare pare mult prea lung pentru... Citeşte