Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2015 - Anul XX, nr. 252 (6064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Facilitate

Jumătatea modernizată a Pieţei Centrale va fi deschisă de vineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii dornici să cumpere legume şi fructe proaspete, direct de la producători sau de la comercianţi, la preţuri bune, au la dispoziţie, începând de vineri, jumătatea modernizată a Pieţei Mari.

Lucrările de modernizare a pieţei, care necesita în primul rând schimbarea acoperişului, dar şi o serie de modificări interioare, au fost finalizate la corpul B, dinspre hala de lactate.

„La hala pieţei centrale se lucrează, a fost o licitaţie în luna mai, pentru schimbarea învelitorii şi de modernizare a spaţiilor. S-a finalizat partea corpului B, încât, de vineri, sucevenii pot merge din nou acolo la cumpărături”, a anunţat viceprimarul Lucian Harşovschi.

Stadiul de realizare al proiectului de modernizare este de 46%, în cadrul acestuia, în zona refăcută fiind schimbate 165 de mese, iar 21 recondiţionate.

„Mesele sunt amplasate pe culori, pentru a se şti exact care sunt producători autohtoni (bej) şi care agenţi economici (albastru)”, a precizat Harşovschi, care este iniţiatorul proiectului de Consiliul Local în baza căruia s-a făcut această separare pe culori.

Valoarea investiţiei de modernizare a Pieţei Centrale este de 700.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătatea modernizată a Pieţei Centrale va fi deschisă de vineri.
 Vizualizări articol: 3628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Jumătatea modernizată a Pieţei Centrale va fi deschisă de vineri3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "modernizare" trimis de
(29 oct 2015, 11:11:53
Ce inseaman modernizare? Un acoperis nou si tarebe schmbate? si astea la un pret de 150.000 Eur ? Bai oameni voi, voi sunteti intregi la cap?
2.   Bani aruncati trimis de
(30 oct 2015, 08:57:33
In primul rand, nu stiu daca va aparea comentariul meu. Am mai scris ieri unul, dar se pare ca nu era demn de un asfel de articol.....
Asa ca va mai intreb odata : 150000 de EUR pentru un acoperis si cateva tarabe noi din care o parte refacute ? Alo DNA ...... ati vazut acea piata ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cidrul anti-mahmureală al bunicului O băutură nealcoolică simplă, sănătoasă, plăcută la gust și complet naturală se poate obține cu ușurință acasă, după metoda bunicilor, folosită și astăzi prin gospodăriile de la sat. Chiar dacă timpul de așteptare pare mult prea lung pentru... Citeşte