Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2015 - Anul XX, nr. 252 (6064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A „fentat” autorităţile judiciare

O condamnată pentru proxenetism, dispărută de aproape trei ani după ce a fost eliberată provizoriu, pentru a naşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 26 de ani, din comuna Vama, este căutată de autorităţile judiciare din România de aproape trei ani, având de ispăşit o condamnare la cinci ani de închisoare, pentru proxenetism, într-un dosar de trafic de minori. Andreea Ilie a fost încarcerată în iunie 2012, după ce decizia a rămas definitivă şi irevocabilă, însă în scurt timp, în luna septembrie a aceluiaşi an, a beneficiat de întreruperea executării pedepsei, pentru că era însărcinată. Ea trebuia să revină în penitenciar pe data de 26 martie 2013, însă la scurt timp după ce a fost eliberată a părăsit România. Interesant este că la un moment dat Andreea Ilie a fost reţinută şi de autorităţile italiene, în vederea extrădării, pentru executarea pedepsei din România, însă tot sarcina a scăpat-o şi acolo de arest. Ulterior, urma tinerei născută în 1989 a fost pierdută, astfel că aceasta a ajuns pe lista de urmăriţi a Inspectoratului General al Poliţiei Române. Şi astăzi, aceasta figurează tot dată în urmărire. 

Andreea Ilie a fost inculpată într-un dosar al Direcţieie de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şiTerorism (DIICOT) Suceava, alături de Nicolae Gabriel Badale, tot din Vama, condamnat la şapte ani de închisoare.

Badale a fost trimis în judecată pentru că a traficat mai multe minore, pe care le-a sedus, iar apoi, prin ameninţări şi acte de violenţă, le-a obligat să întreţină relaţii sexuale contra cost cu diferiţi clienţi.

Mare parte dintre victime proveneau din centrele de plasament, iar anchetatorii au identificat şapte părţi vătămate în acest dosar.

Cea mai mică dintre victime avea doar 14 ani şi a fost obligată să se prostitueze într-un apartament situat vizavi de sediul Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc. Tânărul închiriase apartamentul şi ducea acolo tinerele, pentru partide de sex.

Andreea Ilie a fost judecată pentru că a fost complicea lui Badale la traficarea minorelor. Dacă Badale a fost arestat preventiv în urma unor percheziţii dispuse de procurorii DIICOT, Andreea Ilie a fost trimisă în judecată în stare de libertate.

Nicolae Gabriel Badale este cel care a mărturisit, din penitenciar, că tatăl său a fost ucis de cumnaţii săi şi îngropat în spatele unei case. De la acea mărturisire s-a ajuns la descoperireaunei crime după 13 ani de zile. Cei doi fraţi care i-au ucis şi îngropat tatăl au fost condamnaţi la 10, respectiv 20 de ani de închisoare.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O condamnată pentru proxenetism, dispărută de aproape trei ani după ce a fost eliberată provizoriu, pentru a naşte.
 Vizualizări articol: 3624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O condamnată pentru proxenetism, dispărută de aproape trei ani după ce a fost eliberată provizoriu, pentru a naşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cidrul anti-mahmureală al bunicului O băutură nealcoolică simplă, sănătoasă, plăcută la gust și complet naturală se poate obține cu ușurință acasă, după metoda bunicilor, folosită și astăzi prin gospodăriile de la sat. Chiar dacă timpul de așteptare pare mult prea lung pentru... Citeşte