Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 oct 2015 - Anul XX, nr. 252 (6064)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Bătrână găsită moartă în casă, după ce a încercat să aprindă focul în sobă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De o moarte cumplită a avut parte o bătrână de 83 de ani din comuna Drăguşeni, care şi-a aprins hainele de pe ea în momentul în care încerca să facă focul în sobă. Ea a fost găsită fără suflare marţi dimineaţă de fiul ei, care venise să-i facă o vizită. Bătrâna locuia singură şi se mişca greu din cauza vârstei înaintate.  Bărbatul a anunţat imediat poliţia  şi o echipă operativă de la Secţia de Poliţie Rurală Vadu Moldovei a demarat cercetările, pentru a clarifica condiţiile în care a murit femeia. Poliţiştii au constatat  că în timpul nopţii de luni spre marţi, femeia a încercat să facă focul în sobă, pentru a se încălzi, cu ajutorul unei lumânări aprinse. Flacăra lumânării a aprins o carpetă de pe o băncuţă din apropierea sobei, iar flăcările înteţite au aprins îmbrăcămintea femeii. Hainele de pe ea au ars în proporţie de 90%, provocând moartea bătrânei. Focul s-a propagat în continuare la tocul uşii, mistuind şi o parte a tavanului, după care s-a potolit. Cadavrul femeii a fost găsit prăbuşit pe podea, cu arsuri pe întreaga suprafaţă, iar la examinarea acestuia s-a constatat că nu există urme de violenţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă şi aşteaptă rezultatul necropsiei, pentru a concluziona cauza exactă a morţii bătrânei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână găsită moartă în casă, după ce a încercat să aprindă focul în sobă.
 Vizualizări articol: 1716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână găsită moartă în casă, după ce a încercat să aprindă focul în sobă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cidrul anti-mahmureală al bunicului O băutură nealcoolică simplă, sănătoasă, plăcută la gust și complet naturală se poate obține cu ușurință acasă, după metoda bunicilor, folosită și astăzi prin gospodăriile de la sat. Chiar dacă timpul de așteptare pare mult prea lung pentru... Citeşte