Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2015 - Anul XX, nr. 187 (5999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sport

Sucevenii sunt invitaţi să alerge în data de 6 septembrie pentru sănătatea lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitori de toate vârstele din municipiul Suceava sunt invitaţi, în data de 6 septembrie a.c., la un cros organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism, în cooperare cu Organizaţia de Tineret a PNL Suceava, care numără aproximativ 400 de membri. Lectorul universitar Sorin Raţă, campion al României la atletism şi fost component al lotului naţional de atletism, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă organizată la sediul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, că această competiţie este organizată sub motto-ul ”Aleargă pentru sănătatea ta”, pe mai multe categorii de vârstă, fete şi băieţi: 8-13 ani, 14-18 ani, 19-39 de ani, 40-49 de ani şi peste 50 de ani. Copiii şi ”veteranii” vor alerga pe un traseu de 2.000 de metri, iar juniorii şi ”seniorii” tineri pe 2.500 de metri. Înscrierile încep în data de 30 august, pe baza cărţii de identitate şi a certificatului de naştere, în cazul copiilor. Competiţia este destinată exclusiv locuitorilor municipiului Suceava şi oferă ”premii substanţiale”, potrivit organizatorilor, ocupanţilor primelor trei locuri, atât la băieţi, cât şi la fete. De asemenea, va mai fi organizată o tombolă cu premii speciale, iar la sfârşitul zilei sucevenii vor avea parte de un concert. ”Vrem să scoatem sucevenii din casă”, a afirmat Sorin Raţă.

 

Balan: ”Cetăţenii oraşului trebuie luaţi ca parteneri, nu doar spectatori”

La competiţie va participa şi deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, dar numai în calitate de sponsor. ”Această competiţie va fi făcută profesionist şi ne dorim să devină o tradiţie pentru fiecare primă duminică din luna septembrie, an de an. Dacă vrem să promovăm sportul, cetăţenii oraşului trebuie luaţi ca parteneri, nu doar ca spectatori. Asociaţia de atletism va asigura cadrul competiţional, iar PNL resursa umană. Eu voi participa în calitate de sponsor”, a declarat deputatul Balan. Acesta a mai arătat că lectorul universitar Sorin Raţă este unul dintre profesioniştii care au venit în echipa sa pentru a-l susţine în realizarea ”acelor lucruri pe care sucevenii şi le doresc a fi făcute de cei pe care îi aleg în funcţii publice”. ”Sorin Raţă este un expert, un specialist care a făcut şi face performanţă”, a afirmat Balan. Deputatul a mai precizat că la crosul din septembrie vor fi prezenţi şi ”câţiva sportivi care ne-au făcut cinste”, fără a dezvălui numele acestora.

Sorin Raţă este membru PNL cu state vechi şi profesează la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava. În competiţia internă din cadrul PNL pentru desemnarea candidatului partidului la funcţia de primar de Suceava, dintre deputatul Ioan Balan şi deputatul Ștefan Alexandru Băişanu, Sorin Raţă a intrat în echipa de susţinere şi promovare a deputatului Balan, la fel ca şi alţi membri din vechiul PNL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii sunt invitaţi să alerge în data de 6 septembrie pentru sănătatea lor.
 Vizualizări articol: 1530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii sunt invitaţi să alerge în data de 6 septembrie pentru sănătatea lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei