Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2015 - Anul XX, nr. 187 (5999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O poveste de meci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am amintit aici despre câteva meciuri de Supercupă prin care unele campionate importante îşi anunţau debutul. Sărăcia de goluri a continuat apoi şi la Supercupa Italiei, disputată la Shanghai! Deşi unii pariori îşi făceau curaj mergând pe mâna lui Lazio, tot Juve a ştiut să valorifice solul prea puţin fertil al fotbalului italian actual. Fără Pirlo, Tevez şi Vidal, trupa torineză părea într-adevăr mai la îndemână, însă cele două goluri reuşite în repriză au pus lucrurile la punct: nici în acest sezon nu e loc pe primul loc. Mai rămăsese ca Spania să salveze ideea de Supercupă, dar iată că ibericii şi-au trimis mai întâi reprezentantele la Tbilisi pentru meciul premiantelor din trecutul sezon european. Şi a fost... şampanie! Abia se încheiase primul sfert de oră şi deja se înscriseseră trei goluri, toate direct din lovituri libere! Abia apoi s-au încălzit jucătorii şi au început să înscrie şi din acţiune. Că după 90 de minute a fost 4-4 e deja de vis, dar a contat şi povestea, cu o „remontada” după 1-4. Acestea, doamnelor şi domnilor, au fost Barcelona şi Sevilla. Dacă despre prima nu mai are rost să mai căutăm epitete, despre cealaltă e de aşteptat ca pre mulţi să popească sezonul ăsta, atât la intern, cât şi în Liga Campionilor. Faptul că l-au adus pe Konoplianka mă transformă în suporterul lor, sper să calce pe urmele lui Atletico. E adevărat că au pierdut până la urmă trofeul, dar s-a întâmplat abia în buza loviturilor de departajare, prin golul de adio al lui Pedro. Apropo de acesta, la un moment dat comentatorul Mironică a spus că scorul este „patru la pedro”! L-am văzut cu toţii clamând o greşeală de arbitraj la unul din golurile Sevillei, la care nu s-ar fi semnalizat ofsaid. Ulterior, Mironică a revenit şi a spus că n-a observat că mingea fusese trimisă din aut, deşi n-a fost nicio reluare cu toată faza, ceea ce mă face să cred că fie a fost atenţionat de colegul de comentariu, fie a primit un sms de la vreun prieten. Şi încă una cu probleme de memorie: în prima repriză, Pique blochează cu mâna o centrare, la un metru în afara careului, iar Mironică remarcă just că arbitrul a acordat corner în locul loviturii libere care se impunea. Ei bine, în repriza a doua, la un pui de henţ în careul Sevillei, Mironică îşi aduce aminte ca prin ceaţă de faza descrisă mai sus, spunând că arbitrul a judecat în compensaţie, pentru că nici în prima repriză n-a dictat penalty la henţul lui Pique! Protevistul tinde să devină un fel de Papp la microfon, cu un număr neverosimil de gafe la un meci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O poveste de meci.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O poveste de meci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Urât ! trimis de
(14 aug 2015, 12:58:58
De ce îl critici pe Mironică ? Nu e frumos să jigneşti o persoană cu dizabilităţi !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei