Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2015 - Anul XX, nr. 187 (5999)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Luna aglomeraţiei

Trafic de coşmar pe principala arteră de circulaţie a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luna august a devenit de câţiva ani cea mai de temut perioadă pentru cei care au de circulat mult prin Suceava sau care fac naveta zi de zi, din cauza timpului pierdut în trafic, în maşină sau în microbuzele şi autobuzele de transport în comun.

Nici anul acesta luna august nu se dezice de acest nefericit renume – luna traficului de coşmar pe străzile Sucevei, aglomeraţia de pe arterele principale, îndeosebi de pe Calea Unirii, fiind cea mai bună dovadă.

De exemplu, ieri dimineaţă, şirul de maşini încolonate pe sensul de mers către Centru începea din Burdujeni, din zona staţiei de călători IRIC, sfârşindu-se abia pe la Inspectoratul Şcolar Judeţean, adică după ce s-a trecut de malluri şi de Bazar, către care se îndreptau multe dintre autovehiculele aflate pe traseu.

Numărul mare de maşini aflate în trafic se datorează atât faptului că în această perioadă s-au întors acasă o bună parte dintre cei plecaţi la muncă peste hotare, dar şi faptului că fosta zonă industrială a Sucevei, care leagă cartierul Burdujeni de centrul oraşului, a devenit principala zonă comercială a municipiului, care atrage clienţi nu doar din întreg judeţul, ci chiar şi din judeţele învecinate.

De altfel, apariţia unui nou magazin în zonă, noul sediu al Dedeman, care face concurenţă directă celorlalte două mari magazine de bricolaj din apropiere – Baumax şi BricoDepot, s-a resimţit încă din luna iulie în traficul rutier de pe Calea Unirii.

Mai mult, aglomeraţia de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei se va accentua şi mai mult din toamnă, odată cu deschiderea unui nou sediu al LIDL în Suceava, vizavi de Bazar, cu intrare şi ieşire în sensul giratoriu de la Iulius Mall, care şi aşa este aglomerat în cea mai mare parte a timpului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic de coşmar pe principala arteră de circulaţie a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trafic de coşmar pe principala arteră de circulaţie a Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Să facem ceva trimis de
(14 aug 2015, 11:17:33
În mod normal, toți agenții economici din acea zonă ar trebui să contribuie financiar la consatrucția a două poduri peste râul Suceava cu sensuri unice spre mun. Suceava și dinspre....de o parte și de alta a arterei principale......cu străzile aferente...!!! Așa credcă ar avea și mai mulți clienți și s-ar decongestiona traficul.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei