Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2015 - Anul XX, nr. 178 (5990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie la apel

Şoferul de 19 ani care a condus beat, a accidentat o femeie şi a fugit a scăpat de arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 19 ani, din comuna Crucea, care a provocat un grav accident rutier săptămâna trecută, la Vatra Dornei, lovind violent cu o maşină o femeie care traversa strada, după care a părăsit locul faptei, a scăpat de arestul preventiv impus de Judecătoria Vatra Dornei. Decizia a fost luată ieri de Tribunalul Suceava, care a judecat apelul înaintat de inculpat.

Magistraţii Tribunalului au decis definitiv desfiinţarea mandatului de arestare preventivă emis pe numele inculpatului şi înlocuirea acestei măsuri cu una mai blândă, cea a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

 

Şir de acuzaţii: conducea beat, cu viteză şi şi-a lăsat victima în drum

În seara zilei de 27 iulie, în jurul orei 21.50, pe strada Podul Verde din municipiul staţiune, în apropiere de trecerea la nivel cu calea ferată aflată la intrarea în Vatra Dornei dinspre Iacobeni, o femeie în vârstă de 33 de ani, Petronela F., a fost lovită în plin de un autoturism Audi, fiind aruncată la câţiva metri în aer şi căzând apoi pe carosabil. 

După impact, şoferul a demarat în trombă, a parcurs o distanţă de circa 500 de metri, după care a intrat cu maşina într-o parcare. Echipajul mobilizat imediat de la Poliţia municipiului Vatra Dornei a găsit în scurt timp maşina. 

Şoferul a fost identificat în persoana lui Cosmin Anton, în vârstă de 19 ani, din comuna Crucea, posesor de permis de conducere categoria B, obţinut în urmă cu circa două luni de zile.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost dus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că femeia s-a asigurat înainte de traversare, însă nu şi-a dat seama că maşina rula cu viteză mare. Viteza cu care rula tânărul şofer urmează a fi stabilită în urma unei expertize de specialitate.

Întors acasă după aproape o săptămână de arest, tânărul de 19 ani are impuse mai multe obligaţii în cadrul măsurii controlului judiciar. Acesta nu are voie să părăsească ţara şi trebuie să se prezinte în faţa organelor de cercetare penală ori de câte ori este citat. De asemenea, el trebuie să se prezinte periodic la Poliţia comunei Crucea, care are ordin de supraveghere a sa.

Victima tânărului şofer, femeia în vârstă de 33 de ani, a suferit leziuni grave în urma accidentului rutier. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul de 19 ani care a condus beat, a accidentat o femeie şi a fugit a scăpat de arest.
 Vizualizări articol: 1557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şoferul de 19 ani care a condus beat, a accidentat o femeie şi a fugit a scăpat de arest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de vară cu bostănei (rețeta lui Radu Anton Roman) O după-amiază de vară, cândva pe la sfârşitul anilor '90. Aerul, deasupra asfaltului de capitală balcanică, tremura "blurat". Părea că păşesc pe cărbunii unui grătar întins cât o jumătate de ţară. Tălpile... Citeşte