Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2015 - Anul XX, nr. 178 (5990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Cât mai distruge Pep?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultimul weekend mi-a fost populat de ceva amicale, dintre care unele făceau parte din bizara International Cup, iar celelalte se prefăceau şi ele că sunt meciuri oficiale, sub titulatura de Supercupe. Dintre ele, cele mai interesante mi s-au părut cele în care au fost angrenate echipele lui Pep Guardiola, atât fosta, adică Barcelona, cât şi actuala, Bayern Munchen. În Supercupa Germaniei, Bayern a întâlnit-o pe Wolfsburg, cea pe care nici în campionat n-a bătut-o, şi tocmai de aceea era de presupus că Bayern se va da peste cap să o învingă, făcând astfel ca scorul la trofee naţionale în Germania să-i devină favorabil, 2 - 1. Aproape logic, Bayern a înscris prima, şi zău că mă aşteptam la o cascadă de goluri, mai ales că Robben era pe teren şi părea în formă. Numai că după golul venit relativ devreme, Bayern s-a dedat în restul timpului la ceea ce ştie Pep cel mai bine. Sau la singura chestie pe care o ştie: tiki-taka, caca-maca, sau cum i-o mai fi zicând frecuşului ăluia interminabil al mingii, mai mult de-a latul terenului, iar când extrema, oarecum întâmplător, ajunge la linia de fund, în poziţie numai bună de centrare, odat' se-ntoarce şi o dă înapoi, întru reluarea frecuşului. Un joc care stârneşte sila, iar când îl vezi aplicat pe un Robben sau Ribery, te încearcă şi mila de aceşti oameni chinuiţi. După meciul ăsta, am văzut-o pe Barcelona luând bătaie de la Fiorentina, căreia i-a dat totuşi un gol (dar după ce luase două), ulterior Tătăruşanu fiind imbatabil. Barca pare în convalescenţă, urmele virusului Guardiola fiind încă vizibile. Cu atât mai bizară pare astfel intenţia declarată a unei alte echipe extrem de ofensive până acum, Manchester City, de a-l angaja pe Pep de la anul, când e clar că Bayern îl va da afară. Au şi nemţii o limită a răbdării... Totuşi, oare de ce s-o fi săturat şi Man City de fotbal? Şi de ce să dea şi 27 de milioane pe an pentru a vedea pe viu cum Pep le distruge echipa? N-ar fi mai ieftin să o desfiinţeze, pur şi simplu?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cât mai distruge Pep?.
 Vizualizări articol: 1411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cât mai distruge Pep?1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de vară cu bostănei (rețeta lui Radu Anton Roman) O după-amiază de vară, cândva pe la sfârşitul anilor '90. Aerul, deasupra asfaltului de capitală balcanică, tremura "blurat". Părea că păşesc pe cărbunii unui grătar întins cât o jumătate de ţară. Tălpile... Citeşte