Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2015 - Anul XX, nr. 178 (5990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lui Stalin îi putem dedica ode şi osanale?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vara a fost încălzită brusc nu doar de temperaturi ci şi de o lege care a fost promovată şi promulgată pe furiş. Bănuiesc deja că v-aţi dat seama că mă refer la Legea 217/2015, care prevede pe scurt interzicerea cultului personalităţilor condamnate pentru genocid, dar şi alăturarea ideilor legionare celor de doctrină fascistă.

Cu alte cuvinte, cei care vor mai plânge la mormântul lui Ceauşescu şi îi vor duce flori ori cei care îl vor pomeni pe Corneliu Zelea Codreanu riscă să ajungă la închisoare. Dacă despre Hitler s-a spus deja că este un criminal, iar cultul personalităţii sale este interzis, nu la fel se întâmplă cu alţi dictatori, cu nimic mai prejos decât liderul nazist.

Bunăoară, Iosif Visarionovici Djughasvili, autointitulatul Stalin. De-a lungul domniei sale la Kremlin, Stalin a omorât populaţii întregi, a trimis în Gulag milioane de oameni, sovietici sau din alte ţări, iar armatele sale „eliberatoare” au violat şi omorât sute de femei din România şi alte ţări est-europene. Şi totuşi, pentru că nu a fost declarat criminal de război, Stalin poate fi proslăvit fără nici un fel de oprelişte în orice cătun din Suceava sau în capitala Bucureşti.

Am dorit să aduc în discuţie doar acest subiect, din multele care ar putea fi expuse, pentru a putea să vă daţi seama că iniţiatorii legii şi cei care au trecut-o prin Parlament au făcut-o „de oaie”. Probabil că unii dintre ei au urmărit o serie de interese, iar ceilalţi au votat la fel ca „turma”. Asta nu scuză cu nimic „tâmpenia”, aşa cum a numit-o pe scurt istoricul Radu Cuciureanu.

Mişcarea Legionară şi conducătorii pe care aceasta i-a avut nu au un efect foarte vizibil în acest moment în rândul sucevenilor, în particular, şi al românilor, în general. Ori, prin această lege care a intrat deja în vigoare ne-am trezit, şi cu siguranţă vor urma şi altele, cu dezbateri, controverse şi atitudini pro şi contra unor personalităţi precum Corneliu Zelea Codreanu. Ei bine, dacă s-a urmărit „reînvierea” unor epoci şi a unor tendinţe, cei trei iniţiatori ai legii, plus Institutul „Ellie Wiesel”, au reuşit pe deplin. Pe principiul românesc că orice lucru interzis este permis s-ar putea să ne trezim cu o creştere semnificativă a militanţilor de extremă dreaptă şi a unui curent care este în expansiune în multe ţări din Europa.

Şi mai am o nedumerire. Monumentele legionare ridicate într-o serie de localităţi sucevene, cum ar fi la Straja, Suceviţa etc. ar trebui să dispară. Au rezistat comunismului şi vor fi distruse într-o societate democratică? Interesant de urmărit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lui Stalin îi putem dedica ode şi osanale?.
 Vizualizări articol: 2381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Lui Stalin îi putem dedica ode şi osanale?5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   „Om bogat, om sărac” trimis de
( 4 aug 2015, 11:33:18
Amu', acest serial celebru are un sequel la fel de celebru pe plaiurile mioritice:
„Om trăi, om vedea”
Discutan onlain cu niște amici de-ai miia de la EvZilei și ăia au replicat scârbiți, din scurt:
„- Un câcat, că a mai fost o asemenea lege prin Franța, dar au abroga-o fiind totalmente inaplicabilă”

Apoi, m-am gândit la o capcană faină, așa că mi-am postat pe feisbucă 2 texte ale unor autori români, unul pasibil de a fi considerat incident legii iar altul din „Operele alese” ale unui ilustru jidan * , fost prezident la Institutul Cultural Român.
-----
notă:
1. Profitându-se de isteria națională declanșată de cei 7 pitici priapici din Vaslui, violatorii Albei ca Zăpada, adoptarea legii a fost făcută pe șestache, la ceasul de fulgerătură din toiul nopții menit îndeobște hoților de cai.

* m-am zuitat că NU-I voie de pomenit cuvântul Jidan, motiv pentru care îl declar neavenit, în locul lui urmându-se a ce citi „un ebreu cu cârlionții retezați, dar cu mintea fumegând ferodoul ars al misticismului și intoleranței de tip sionist”
1.1  RE: „Om bogat, om sărac” trimis de
( 4 aug 2015, 11:36:03
Ingăta primul text, care, deși aparține unui poet ROMÂN care nu a fost interzis printr-o hotărâre a vreunui Tribunal internațional privind crimele de război, are toate șansele să fie considerat incident legii, aprecierea fiind făcută de vreun milițian sfertodoct și incult, aflat în exercitarea atribuțiilor de exces de zel și lustruială.

Radu Demetrescu Gyr
„Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”

„Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
nu pentru patule, nu pentru pogoane,
ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,
pentru cântecul tău ţintuit în piroane,
pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Nu pentru mania scrâşnită-n măsele,
ci ca să aduni chiuind pe tapsane
o claie de zări şi-o căciula de stele,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Aşa, ca să bei libertatea din ciuturi
şi-n ea să te-afunzi ca un cer în bulboane
şi zărzării ei peste tine să-i scuturi,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Şi ca să pui tot sărutul fierbinte
pe praguri, pe prispe, pe uşi, pe icoane,
pe toate ce slobode-ţi ies inainte,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

Ridică-te, Gheorghe, pe lanţuri, pe funii!
Ridică-te, Ioane, pe sfinte ciolane!
Şi sus, spre lumina din urmă-a furtunii,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”
1.2  RE: „Om bogat, om sărac” trimis de
( 4 aug 2015, 11:37:40
Al doilea text, cel PERMIS, cuprinde fragmente din volumul „Politice", publicat la Editura Humanitas București, 1996, autor Horia Roman Patapievici

„Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără șira spinării.”

„Românii nu pot alcătui un popor pentru ca valorează cât o turma: după grămadă, la semnul fierului roșu... fete patibulare, maxilare încrâncenate, guri vulgare, trăsături rudimentare, o vorbire agramată și bolovănoasă”

„Masă degenerată, îngâmfată, proastă și rea"
„(Românii) sunt una cu cancerul care-i roade"
„Îmi este rușine că sunt român"
„Româna este limba în care trebuie să încetăm să mai vorbim, sau să o folosim numai pentru înjurături"
„Pentru puturoșenia abisală a statutului suflet românesc... spirocheta româneasca își urmează cursul până la erupția terțiară, tropăind veselă într-un trup inconștient, până ce mintea va fi, în sfârșit, scopită, inima devine piftie, iar creierul un amestec apos".
„Cu o educație pur româneasca nu poți face nimic"
„23 de milioane de omuleți patibulari".

„Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Când i-au lăsat romanii pe daci în forma hibrida strămoșească, ne-au luat la urină slavii: se cheamă ca ne-am plămădit din această clisa daco-romano-slavă, mă rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne înecam, așa de temeinic au făcut-o. Demnitatea noastră constă în a ridica mereu gura zvântată, iar ei reîncepeau: ne zvântam gura la Călugăreni, ne-o umpleau iar la Războieni, și așa mai departe, la nesfârșit. Apoi ne-au luat la urinat rușii, care timp de un secol și-au încrucișat jetul cu turcii, pe care, în cele din urma, având bășica udului mai mare... i-au dovedit"

Oare care-i textul agreat de LIFTELE guvernamentale?
2.   Addenda trimis de
( 4 aug 2015, 11:47:07
Amu' digeaba am postat Io* astea pe feisbucă fiindcă alți jâdani, ăia ai lui Țuchenberg- șpionul informatic, mi-o dezactivat toate postările, inclusiv widgetul modul social editor de mesaje și publicitatea paginii oficiale, de tip cauză, asociată profilului personal.
Da' ast[ p[ánie nu-i din cauza Gestapo* Gesetz-ului promulgat de Gauleiterul Klaus Werner Johannis **, ci-i din cauza unei alte postări, denumită „Mic tratat de ticăloșie judiciară”, sinteză amplă în care am adunat 106 nume de magistrați anchetați, reținuți, arestați sau condamnați. Sinteza cuprindea perioada anilor 2013 - 2015, avea un număr de 106 șobolani cu fofează „care ne fac legi, ne dau pedepse, ne vorbesc filosofie”, iar dintre aceștia 50 de golani erau condamnați definitiv, pedepsele lor însumate depășind 2 secole de pârnaie.

Uăi da' ce libertate de esprimare mai e în Rroemenica asta, s-o dai în piszda mă-sii!
-----
* Gestapo = Geheime StaatsPolizei, adicătelea actuala POLIȚIE POLITICĂ, alcătuită din SRI, SIE, miliție - poliție, securitate - jandarmerie, procuratură - Minister Pu*lic etcaetera.
** cică amu' nu mai e voie de grăit analitic sau din perspectivă critico-istorică despre vremile totalitare sau despre ideologiile radicale.
Amu cică singura ideologie autocratică de e permisă este neo-fascismul economic implementat și promovat la scară europeană de Frau Kapo Merkel!
3.   Addenda 2 trimis de
( 4 aug 2015, 11:53:23
Moș Neagu, da matali ce zâci?
A fost sau n-a fost Holocaut în Rroemenica?
Dă răspunsul clar într-un editorial viitor.
Da' Vezi că dacă zici nu, să ai deja pregătită valijoara cu chiloți, ciorapi, ustensile de igienă, ceva demâncare, ceva parale, țâgări și chewing-gum.
Cică răspunsul negativ se răsplătește cu de la 6 luni la 5 ani de „Universitate” de ... Stat.

Amu', în spirit de reciprocitate, Io* aș zâce ca în codul penal israelian să se pună pedeapsa de la 6 luni la 5 ani pentru toți ceia care nu țân sărbătorile de Ilii, Pălii și foca!
Conform codului echitabil al babilonianului Hammurapi!
3.1  RE: Addenda 2 trimis de
( 4 aug 2015, 12:20:52
Balosule nu ai treaba? iti place sa mananci c.a.c.a.t mereu.
3.2  RE: Addenda 2 trimis de
( 4 aug 2015, 12:35:10
Te-ai trezit Bețivule?
Iar ai găsit tastatura. măi limbric/PS2?
Parcă ți-l ascunsese aseară nevastă-ta Ciocnelia Zdipina dimpreună cu mă-ta Chlamydia Fotescu.

Maimuță prostă, azi n-ai fost să-țif aci zilele de argat la primărie, ca să-ți dea dom primar poaman cuvenită unui buhai asistat social.

(în ceea ce mă privește, nu te FOOTĂ PE TINE GRIJA CE FAC EU. Poate doar dacă ai ști cât timp ia o diagnosticare pe processor cu Prime95, o alta pe memorii în Live Boot Cd cu Memtest iar o alta, tot în boot mode cu Sea tools for Dos, ca să se remedieze niște chestii de pe un HDD).
Iar apoi urmează trebile normale.
Concluzie: NU TE FUTĂ DELOC TREABA DESPRE CE FAC EU!
KLAR, PĂDUCHE CATATONIC?
4.   Adenda 3 trimis de
( 4 aug 2015, 14:04:36
Astă lege o să fie numai bună de azvârlit la Magna Cloaca după ce se va fi realizat precendtul jurisprudențial funcție de fiecare incriminare specifică.
Acum, cel care o să fie acuzat ÎN BAZA UNOR PREZUMȚII, INDICII sau PRESUPUNERI fantasmagorice, o să aibă de făcut o muncă sisifică de culturalizare a unor misterți vitruvieni din Meliție și a unor papici sau țuluși sfertodocți din giustție.
Și când spun muncă sisifică mă refer la cumplitul efort pe care trebuie să-l facă un subiect al acestei legi, ca să-i educe pe tot felul de Licențiați de Ziua a Șaptea de pe la Sfredelu Haret, Mihail Kogălniceanu, Bioterra, Apollonia, Dunărea de Gios, Româno-germană, româno-americană sau româno-keniană.

Apăi pe pitecantropii ăștia de grohăie numai pe lângă spiritul legii, este realmente dificil să-i faci să priceapă că douăzeci și ceva de ani de utilizare de către naziști a simbolului ancestral oriental „su-asti”, semnificând binele universal și armonia universală a Timpului, NU ANULEAZă semnificațiile istorice și spirituale ale acestui simbol având o vechime de peste 6.000 de ani. Simbol regăsit în toate colțurile lumii, începând din Orient, trecând pe la populațiile precolumbiene și terminând cu regatul regelui Burebista sau acoperământul Mariei de Mangop, soție a voievodului Ștafan cel Mare. (simbol regăsit, dealtfel, și pe iile românești).

Apoi, la fel de dificil este să le înveți pe aceste maimuțe-rottweiler despre originea istorică a salutului roman, cu sorgintea în jurământul Horaților, depus înaintea înfruntării de la Alba Longa. (iarăși antiteza inegală dintre două milenii și jumătate versus două decenii jumătate de folosire a salutului în cel de-al Treilea Reich).
4.1  RE: Adenda 3 trimis de
( 4 aug 2015, 14:06:18
Dar devine de-a dreptul imposibil să-i faci pe acești pitecantropi – slujbași statali să priceapă că tema sau ideea Credinței în Mântuire, a Credinței în / prin Victoria spirituală constituie una din temele de bază cam a oricărei idei și credințe religioase care s-a manifestat pe acest pământ.
Dificultatea constă în traducerea sintagmei pre limba lui Heine, care sună cam așa „Heil und / durch Sieg” sau „Sieg und Heil”.
O să fie cam greu cu maimuțele astea de bombardament de prin meliție sau magistratură, dară nu-i de diperat.
După ce se realizează jurisprudența ce va demonstra că această Lege este O PORCĂRIE ORDINARĂ, va putea fi azvârlită la Magna Cloaca, iar omuleții cetiți să-și poată exercita în deplinătate dreptul uman, european, constituțional și fundamental la libertatea de opinie și libertatea de exprimare.

’coz „Iurisprudentia est divinarum atque humanarum rerum notitia, iusti atque iniusti scientia.”

Mai greu cu maimuțele de bombardament, dar nu-i imposibil să mai învețe și ele câte ceva.
Între câlții, paiele și rumegușul din capul lor de maimuțe-rottweiler mai este încă loc de statornică învățătură repetitivă.
4.2  RE: Adenda 3 trimis de
( 4 aug 2015, 14:29:25
Cat dracu mai latri javra turbata, nu ai mai gasit ni-ciun C.A.C.A.T sal mananci.
4.3  RE: Adenda 3 trimis de
( 4 aug 2015, 14:44:02
Limbric putrefact, vezi că locul tău de Tribun al plebei aka Imbecilul Satului, de la terasa crâșmei plânge de singurătate.
Pe cale de consecință ÎNDEPĂRTEAZĂ-TE IMEDIAT DE TASTATURĂ și ocupă-ți locul îndătinat idiotului satului, al cărui logoree și verbozitate agramată rămâne nevătămătoare pentru conștiința și opinia civică.
Marsch la bodegă, urangutan dement!
5.   Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 14:40:47
Balegosule ai si facebook? Vrei neaparat sa te faci auzit cacaciosule
5.1  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 14:46:29
World Wide Web's police says:

ÎNDEPĂRTEAZĂ-TE IMEDIAT DE TASTATURĂ ȘI ȚINE MÂINILE LA VEDERE, PE PAHARUL CU TRĂSCĂU!
5.2  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 14:53:40
MARS LA C.A.C.A.T CAINE TURBAT
5.3  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 15:35:38
Bre cetatean turmentat, nu-s impricinatu' Tazmanian Demoon, desi , recunosc, am ras cu lacrimi la comentariile de la "Suceava – capitală a ipocriziei neobrăzate".

Pe de alta parte si in alta ordinde de idei, nu ca ordinea sau ideile ar fi punctele tale forte, "nu ai mai gasit ni-ciun C.A.C.A.T sal mananci"?!?

Parerea mea, de doftor in comporamentul uman (desi nu pari ca ai apartine speciei), este ca beutura nu poate ca sa explice greselile gramaticale elementare comise, pe cale de consecinta decretez ca esti un bou.

Q.E.D.
5.4  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 16:24:16
Vin la tine sa ma inveti gramatica si ca rasplata iti dau la  ☭ 
5.5  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 17:24:00
Pai daca tot ai adus vorba, si daca ai asa multa, poti incerca sa-ti oferi singur placerea in pozitia yoghinului contorsionist.
Nu se merita sa stai cu basica plina...
Succes!!!
5.6  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 17:33:25
Maimuțâcă de vânătoare pălită de Ebola încât te crezi gibon de bombardament,
haidam să-ți dau un pont kostenlos: instalează o suită Office LICENȚIATĂ, avânt Romanian Language Pack, sau batâr romanian check spelling and gramar tool.
Înainte de a-ți materializa verbozitatea delirantă în graforee tâmpelnice, scrie în docx-ul Word rezultatul scintilațiilor isvorâte din adâncul urât mirositor al minții tale negre și goale, aidoma unui furnal abandonat.
Ciurpraiz!surprise Ai devenit, brusc, spontan și dintr-o dată, cu 75% mai intelijent, PROSTANE!
Fiindcă MS Office Word e de 400% mai deștept decât tine și tot neamul tău prost de imbecili sadea scoborâtori, cuantificați sumativ la istețimea minții.
Apoi, dacă tot ai făcut trebșoara asta și vrei să dai vrodată müie la vreun forumist, cată în insert / simbol câte o vocală care are pe ea umlaut.
Îi vorbire de doo punctișele așea mai ciudate și nevăzute pentru tine, care se aseamănă cu cele 2 prune de pe sticla de țuică cu al cărei conținut te-a înțărcat mă-ta Chlamydia Pülescul, (Fotescu după numele de fătălău).
Cu acele grafeme speciale poți mai apoi să dai müie la popor, cât pohtește suflițălu’ tău.
Vezi tu, mormolocule unsuros, care-i avantajul științei cărturărești a scrierii meșteșugite?
Ingăta! Tu nu poți să-mi dai müie, fiindcă ești PRÚÓST!
Dar Io* poci să-ți dau oricând clanță, ba mai mult, pot să-ți dau MÜIE zuperqualität.

Amu, hai să te mai instruiesc la cum poți să ascunzi că ai făcut doar 8 clase, reprezentate de primele 2 ale cursului primar, cu împătrită repetenție.
5.7  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 17:35:36
Am stabelit (eu am stabilit și tu ai stabelit) că trebe să mergi cumincior la locul tău de idiot al satului, la crâșma din cătun, să te așezi pe scaunul tău de Tribun plebeu, loc din care poți să declami orice gogomănie și năsbâtie; tâmpeniile glăsuite de idiotul satului în fața unui pahar de vin NU SUNT VĂTĂMĂTOARE comunității umane, privită în ansamblu.
Dară, fii băiat isteț (atâta cât poate fi suprasolicita IQ-ul tău umil având valoarea de 19 puncte) și începe… SĂ CITEȘTI.
Citește, sfincterule grăitor de pârțâite diatribe, absolut tot ce prinzi în mână: eticheta de la sticla de trsăcău, etichetele conservelor de pește asociate trăscăului îngurgitat, bonul fiscal eliberat de crâșmar la ora târzie din noapte când vă afugărește cu măturoiul din stabilimentul bahic.
Încet-încet, vei căpăta gust față de lectură, pasul calitativ imediat fiind începerea lecturării mesagelor enigmatice de pe pereții budelor, a biletului TPL, a plăcuțelor cuprinzând denumirea străzilor, sau a pliantelor promoționale la prezervative și pilule Dianne 35, produse profilactice care taaaare bine ar fi fost dacă le-ar fi folosit cucoana Chlamydia acum ceva vreme, interval temporal care, bizar, corespunde cu vârsta înscrisă de SPCLEP în crotalia ta de identitate.
Uite așa, încet-încet o să reușești să te camuflezi într-un omuleț cu cultură cel puțin la nivel elementar și cu o exrimare grafică cel puțin la nivel acceptabil.
Metodă garantată, că doară Io* am cohortae de pitecantropi pe care i-am luat din afundul mlaștinii inculturii, i-am lăsat să tropăie mărunțel p e lângă mine, le-am acceptat, cu comprehensiune, ecolalia specifică acestor,afecțiune patologică bizară prin care justificau furtul anumitor expresii și licențe stilistice (vezi recenta ta imitare a unui îndemn „mobilizator”, rostit de mine, ieri).
5.8  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 17:37:11
Finalitatea fiind de-a dreptul surprinzătoare, maimuțicile demente atingând performanța de a nimeni oarece semne de punctuație la locul lor îndătinat, precum și uimitoarea realizare de a se exprima într-o modalitate cât de cât lizibilă.
Gudlac, Tribunule popular! Pune mâna pe sticla de votcă și soarbei înțelesul cuvintelor de pe etichetă!

’coz „Nu este alta mai frumoasă şi mai de folos zăbavă decât cetitul cărţilor.”
(Jiji Beecali – cărturar și grămătic machidon, lauriat al premiului Nobil pentru Literatură)
5.9  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 19:33:41
handicapatule ce-ar fi daca te-ai trezi cu o caramida in cap ca tot te ei tu de oameni tot ai continua sa mananci c.a.c.a.t? vezi ca te caut daca ma mai insulti mult si iti dau sa te saturi de mancat la c.a.c.a.t
5.10  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 19:49:37
Maimuțoi turbat,angry nu fă spume la guriță întrucât riști să faci un AVC.
P-ormă ce se mai alege de Ciocnelia Zdipina, caslotul tău conjugal?

Da', iachatterbox mai zî-mi o questioară și p-ormă te lasoh go on în plata Domnului Zeu:
Tu,thinking cu ce partid țâi?
Adicătelea ce coloratură politică are premarul ceala care ț-o aprobat anapoda dosarul de venit alcoolic minim garantat, pe mă-ta Chlamydia i-o manufackturat dosar de handicap gradul I cu însoțitor iar pe Ciocnelia Zdipina o năimit-o însoțitor a soacră-sii?
Io* întreb numa așait wasnt me fără vreo intenție și numai pentru a-mi confirma ( a câta oară?) o teză enunțată într-un eseu de acum vreo doi-trii anișori.
Nu-i așa că tu simpatizezi cu partidul sărmanilor cu duhul?roseroserose

Ia scapă o vorbuliță pe șestache:
Promit că nu zâc la niminea. (știm doar noi doi și tot poporul).dont tell anyone
5.11  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 20:31:00
nebunule pe mine nu ma intereseaza politica asa ca stai calm daca vrei sa mai ai salariu de postaci
5.12  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 21:03:36
Corolar

De altă dată când te mai impulsionează hemorizii ca să te interferezi în discuțiile Oamenilor Mari, ca un veritabil bărzăune intruziv în rectul unei cabaline, gândește-te bine înainte de a o face.
Amintește-ți prilejul și usernamele celui față de care te-ai grăbit, cu o gratuită și nesustenabilă aroganță, să începi să hăpăi ciuperci necântărite.

D-al’dată fă boticul mai mic, pune-ți fermoar la guriță, stai și ascultă, raționează pe cât poți și trage concluziile care-ți sunt accesibile.
Dar, în vecii vecilor Amin! să nu mai îndrăznești să desgropi din pământ securea răsbelului de tip trolling.
Tu și celor aidoma ție, să țineți minte că „Tăcerea e de aur”.
Cu extra ☭ rea proverbială „Dacă taci lumea va bănui că ești prost. Dacă vorbești, atunci lumea va ști acest lucru cu siguranță.”

Vaya con Dios, maimuțică isterică!

EOM
5.13  RE: Pathfinder RO=lO_TAZMANIANDEMOON trimis de
( 4 aug 2015, 21:39:17
Sa vezi ce botit mare o sa ai, acum ai puso si pe mata la tastatura (SIROPICA) esti penibil handicapatule
6.   Uăi ”cetățeanule” trimis de
( 4 aug 2015, 21:19:25
Uăi bolohanule, du-ti uăi di la calculator, lasă copchiii să joace un caunter straic, sau mai ghini întră pe-un sait porno s-o vez pi fimei-ta cum câștigă iea banii cu care plătește netu.
Văleeeuu, da prost mai ești.
Îngroapă-te undeva măi oaie analfabetă...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de vară cu bostănei (rețeta lui Radu Anton Roman) O după-amiază de vară, cândva pe la sfârşitul anilor '90. Aerul, deasupra asfaltului de capitală balcanică, tremura "blurat". Părea că păşesc pe cărbunii unui grătar întins cât o jumătate de ţară. Tălpile... Citeşte