Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2015 - Anul XX, nr. 178 (5990)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

SMID

O firmă din Voluntari va furniza eurocontainerele pentru colectarea deşeurilor din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O firmă din Voluntari - judeţul Ilfov va furniza eurocontainerele pentru colectarea deşeurilor din judeţul Suceava în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor (SMID), investiţie care este implementată cu fonduri europene. Este vorba de societatea Iridex Group Plastic SRL, care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean luna trecută. Firma din Voluntari va livra 7.362 de eurocontainere la o valoare totală de 9,151 de milioane de lei, fără TVA. Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor reprezintă un proiect în valoare totală de 51,761 de milioane de euro  fără TVA, din care 35,778 de milioane de euro bani europeni, atraşi prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, restul fiind contribuţie de la bugetul de stat şi bugetul local (Consiliul Judeţean şi administraţiile locale). SMID înseamnă construcţia a două noi depozite ecologice la Moara şi Pojorâta, închiderea şi reabilitarea a şapte depozite de deşeuri neconforme, la Suceava, Rădăuţi, Gura Humorului, Fălticeni, Siret, Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc, construcţia a trei staţii de transfer la Rădăuţi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc şi modernizarea a două staţii de transfer existente la Gura Humorului şi Vatra Dornei, construcţia a 1.300 de platforme de depozitare şi realizarea unui sistem de colectare selectivă a deşeurilor pentru fiecare localitate. Contractul de finanţare a fost semnat în data de 11 aprilie 2011, durata de implementare a proiectului fiind de 56 luni. Din păcate, SMID nu este operaţional la această dată. Depozitul de la Moara este executat în proporţie de 100%, însă va putea fi recepţionat doar după efectuarea testelor bacteriologice. La depozitul de la Pojorâta mai este de lucru, gradul de execuţie al investiţiei fiind de 60-70%. După recepţia celor două depozite ecologice se vor pregăti procedurile de selectare a operatorului unic printr-o licitaţie internaţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O firmă din Voluntari va furniza eurocontainerele pentru colectarea deşeurilor din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O firmă din Voluntari va furniza eurocontainerele pentru colectarea deşeurilor din judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borș de vară cu bostănei (rețeta lui Radu Anton Roman) O după-amiază de vară, cândva pe la sfârşitul anilor '90. Aerul, deasupra asfaltului de capitală balcanică, tremura "blurat". Părea că păşesc pe cărbunii unui grătar întins cât o jumătate de ţară. Tălpile... Citeşte