Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2015 - Anul XX, nr. 114 (5926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

USV

"Trofeul de excelenţă în educaţie mecatronică", pentru Facultatea de Inginerie Mecanică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava a primit "Trofeul de excelenţă în educaţie mecatronică" în cadrul Zilelor Educaţiei în Mecatronică, de la Craiova. Trofeul a fost oferit în semn de recunoaştere a calităţii învăţământului tehnic de la Universitatea din Suceava.

Tot în cadrul evenimentului de la Universitatea din Craiova, din perioada 14-16 mai, manifestare apreciată ca fiind „olimpiada naţională în domeniul mecatronicii”, doi studenţi ai facultăţii sucevene au obţinut menţiune (locul IV). Echipa din Suceava a fost constituită din studenţii Gheorghe Prelipceanu, Ionuţ Butacu şi Mihai Daniel Flocia, de la specializarea Mecatronică, şi Ionuţ Romînu, şef de lucrări, însoţitor.

Potrivit decanului Facultăţii de Inginerie Mecanică, prof. univ. dr. ing. Romeo Ionescu, „echipa din Suceava a participat cu un robot mobil construit de studenţi în laboratorul de mecatronică al facultăţii, robot care trebuia să parcurgă un traseu cu diverse obstacole, cunoscut de participanţi abia în momentul deschiderii competiţiei. Menţiunea, respectiv locul patru, este onorantă şi nu a fost chiar uşor de obţinut, pe primele locuri situându-se facultăţile de mecatronică din centrele universitare Craiova, Bucureşti şi Braşov. Echipa facultăţii din Suceava a devansat echipe puternice ale centrelor universitare Iaşi, Cluj-Napoca, Galaţi etc., premiate la ediţiile anterioare ale evenimentului”.

Ionescu a mai menţionat că acest premiu vine în anul în care Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management, specializarea Mecatronică, a fost supusă evaluării periodice de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), evaluarea încheindu-se cu succes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Trofeul de excelenţă în educaţie mecatronică", pentru Facultatea de Inginerie Mecanică.
 Vizualizări articol: 1766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
"Trofeul de excelenţă în educaţie mecatronică", pentru Facultatea de Inginerie Mecanică4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Copane de curcă (oltenească) la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe) Fusei in Oltenia! Luai cu mine o papornita si-o umplui cum se putu mai bine cu retete si sfaturi culinare de prin cuhniile de pe Jii si de pe Olt. N-o batui - Oltenia, frate-miu! - pe tot intinsul, si nu intrai prin toate curtile, si nu cautai prin... Citeşte