Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2015 - Anul XX, nr. 114 (5926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

23-24 mai

Cei mai buni piloţi de drift din România vor oferi un spectacol plin de adrenalină în parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia Profesionistă de Drift, în parteneriat cu Toyota Suceava și Shopping City Suceava, îi invită pe iubitorii de maşini, în weekendul 23-24 mai, în parcarea Shopping City, pentru a lua parte la un spectacol plin de adrenalină, oferit de cei mai buni piloţi de drift din România, care îşi vor arăta îndemânarea cu care strunesc sutele de cai putere. Aproximativ 25 de piloţi din Bucureşti, Neamţ, Botoşani, Bistriţa-Năsăud şi Suceava vor lua startul, în parcarea Shopping City Suceava, la prima etapă a Campionatului Naţional de Drift, unde curajul şi măiestria piloţilor nu se măsoară în secunde, ci în spectaculozitate.

În cadrul acestui eveniment, Toyota Suceava invită pasionaţii de maşini să ia parte la sesiuni de test drive cu cele mai noi modele Toyota. Concurenţii care vor evolua în competiţia de la Suceava sunt piloţi experimentaţi, membri ai Federaţiei Române de Drift, participanţi la Campionatul Naţional de Drift, dar şi la etape din campionatul european.

Răzvan Frăţianu, pilotul sucevean care ne reprezintă cu succes în competiţiile de drift naţionale şi internaţionale, va concura cu BMW E36 M3 turbo de 640 CP complet modificat pentru drift, respectând normele europene din divizia profesionistă. Acesta deţine în palmares titlul de Campion Naţional 2011, două titluri de Vicecampion Naţional în 2012 şi 2014, dar şi locul III pe echipe la Campionatul European de Drift 2011, alături de Călin Ciortan.

Pe circuit mai puteţi admira și alţi piloţi suceveni: Bogdan Pădurariu – Audi Urquattro de 550 CP, convertit la tracţiune spate, Andrei Troaşe – Nissan Skyline de 550 CP, Mihai Maxim – BMW E36 2,5 Turbo de 400 CP, cât și piloţii Audio Class Drift Team. În plus, la evenimentul de anul acesta va participa, pentru prima dată în Suceava, Nissan-ul Silvia S13 cu motor de 5,4 V12 TURBO de peste 600 CP. Nu în ultimul rând, Sorin Ene, unul dintre cei mai vechi piloţi de drift din România, va fi și el prezent la acest eveniment. Nerăbdarea pasionaţilor sporturilor cu motor va fi răsplătită pe 23 şi 24 mai, când vor avea ocazia să trăiască fiorii vitezei în postura de pasageri în bolizii de drift. Astfel, toţi doritorii se pot înscrie pentru curse pe pagina de Facebook a Shopping City Suceava (pentru taxi drift). Programul celor două zile: sâmbătă, 23 mai, între orele 10:00-12:00 - antrenamente libere, între 12:00-14:00 - taxi drift, între 14:00-15:00 – pauză, între 15:00-19:00 - antrenamente libere; duminică, 24 mai, între orele 09:00-11:00 – antrenamente, între 11:30-13:30 – calificări, între 13:30-14:30 - pauză, între 14:30-18:00 – concursul de drift, urmat de ceremonia de premiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei mai buni piloţi de drift din România vor oferi un spectacol plin de adrenalină în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei mai buni piloţi de drift din România vor oferi un spectacol plin de adrenalină în parcarea Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Copane de curcă (oltenească) la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe) Fusei in Oltenia! Luai cu mine o papornita si-o umplui cum se putu mai bine cu retete si sfaturi culinare de prin cuhniile de pe Jii si de pe Olt. N-o batui - Oltenia, frate-miu! - pe tot intinsul, si nu intrai prin toate curtile, si nu cautai prin... Citeşte