Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2015 - Anul XX, nr. 114 (5926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aglomeraţie

Asfaltarea străzii Universității a dat peste cap traficul rutier din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turnarea covorului asfaltic pe strada Universităţii, una din cele mai circulate artere rutiere din municipiul reşedinţă de judeţ, a dat bătăi de cap şoferilor suceveni, care au avut de înfruntat aglomeraţia care s-a creat nu doar pe acea stradă, ci şi pe arterele adiacente.

Problemele de trafic s-au făcut simţite de la primele ore ale dimineţii, când pe strada Universităţii au început să fie delimitate sensurile de circulaţie, în vederea turnării asfaltului.

Chiar de constructorii au solicitat închiderea totală a circulaţiei pe strada Universităţii, primarul Ion Lungu a refuzat, cerându-le să închidă strada doar pe un sens de mers, dar şi acesta, numai pe porţiunile pe care se lucrează efectiv.

„Pe strada Universităţii sunt de acord să închidem pe bucăţi de sens, pe o anumită perioadă, dar nu închidere totală. Constructorii s-au cam învăţat să închidă total strada după care stau şi se sprijină în lopată, în loc să muncească de zor”, a spus Lungu, făcând referire la alte cazuri, când a aprobat închiderea unor străzi, pentru a constata după o vreme că nici măcar nu se lucra acolo.

Edilul sucevean şi-a motivat decizia de a nu închide strada din considerente care ţin de paralizarea traficului rutier în oraş:

„Strada Universităţii este una foarte circulată, avem multe obiective importante acolo – Universitatea, Piaţa Mică, sediul Poliţiei Rutiere, complexul comercial Zimbru, Kaufland, de aceea nu o putem închide în totalitate. Constructorul trebuie să dea dovadă de o bună organizare, elasticitate şi flexibilitate în a turna asfaltul acolo, asigurând în acelaşi timp cât de cât accesul pe stradă”.

Lungu le-a dat două zile la dispoziţie celor de la Victor Construct, care lucrează cu Autotehnorom pe partea de asfaltări, să toarne primul strat de asfalt, dar le-a cerut să iasă o lucrare de calitate.

Chiar de vor termina mai rapid asfaltarea, circulaţia pe strada Universităţii tot va avea de suferit, pentru că urmează ridicarea la cotă a capacelor de canal, urmând ca la final să fie turnat stratul de uzură.

Lucrarea este realizată din fonduri europene, iar luna viitoare vine rândul bulevardului George Enescu să fie refăcut cu covor asfaltic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asfaltarea străzii Universității a dat peste cap traficul rutier din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 3524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Asfaltarea străzii Universității a dat peste cap traficul rutier din municipiul Suceava3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "bula" de la primaria trimis de
(20 mai 2015, 11:44:07
Am incercat sa fiu elegant prin acest titlu..., dar nu pot ramane pana la capat elegant si-i voi spune de-a dreptul Prostanul de la primarie. Mai om cu capul mare, te intreb pe tine oare : - nu era mai frumos sa ridici mai intai capacele de canal, dupa care sa inchizi circulatia o zi si sa torni un covor asfaltic dintr-un capat in altul.... de calitate ???? Dar tu mai badarane chiar i-ti bati joc de banul public si de oameni....
Sa nu mai spunem proiectul pus in executie.....
Stii ce faci tu acum pe aceste bulevarde ?..... - se cheama pospai, adica lucru facut, ca sa fie facut.
Vii si fluri idei ca modernizezi, largesti,.... , dar tot un rahat a iesit. Ai pus carul inaintea boilor.
Rusine mare tovarase si poate reusesti si tu sa vii in anul 2015 la oras
2.   Noaptea!!! trimis de
(20 mai 2015, 14:03:12
Noaptea domnilor....lucrați noaptea....la cât de mulți sunteți la o astfaltare...nu vă simte nimeni.....lucrați noaptea și nu mai este scandal!!!!
3.   Pe Bdl.G.Enescu s-a intrerupt pavajul cu dale ?! trimis de
(20 mai 2015, 15:56:19
Odata cu modificarile stradale de pe bdl G Enescu, s-au scos o parte din dalele de pe trotuare! Acuma raminem asa!?

Ar fi de dorit o mobilizare a muncitorilor pentru a finaliza lucrările la trotuarele descompletate pe G Enescu, pentru ca noi, pietonii, să putem circula fără probleme pe acolo.

Odata cu modificarile stradale de pe bdl G Enescu s-au scos o parte din dalele de pe trotuare! Acuma raminem asa!?

Un primar bun este cel care cunoaste problemele comunitatii si care face demersuri pentru rezolvarea acestora. Pentru a le cunoaste insa trebuie „sa coboare” din fotoliu si sa discute cu cetatenii si sa ia in considerare ceea ce vor oamenii. Astfel ar afla probleme cotidiene care ne afecteaza si ar lua masuri in consecinta avand parghile la dispozitie in acest sens.
4.   Alo dl primtaran trimis de
(20 mai 2015, 17:30:57
Cei de la flociconstruct asfalteaza in burdujeni de la primarie spre Asincata dar de inlocuit bordurile nici n-au terminat, unde TRAIM , SAU SA TRAIASCA SSPPAAGGAA, ca de restu te doare la 11 m. Te doare dor daca nu-ti iese 20% ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Copane de curcă (oltenească) la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe) Fusei in Oltenia! Luai cu mine o papornita si-o umplui cum se putu mai bine cu retete si sfaturi culinare de prin cuhniile de pe Jii si de pe Olt. N-o batui - Oltenia, frate-miu! - pe tot intinsul, si nu intrai prin toate curtile, si nu cautai prin... Citeşte