Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2015 - Anul XX, nr. 114 (5926)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Oră cu poliţia

Peste 300 de copii de grădiniţă au luat o primă lecţie antiviolenţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 300 de preşcolari au participat, la finele săptămânii trecute, la Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, la o întâlnire cu reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, care a avut ca temă prevenirea violenţei în mediul şcolar.

Campania intitulată „Respect” a plecat de la premiza că existând atitudini şi comportamente empatice, tolerante şi pozitive, copii vor învăţa, încă de la vârste fragede, să acţioneze cu respect şi prietenie, cu toleranţă şi nu cu înclinaţie spre violenţă. 

Poliţia a fost reprezentată la întâlnire de subcomisarul Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, şi de agentul principal Iuliana Avieriţei.

Cei peste 300 de copii au fost îndrumaţi de 25 de cadre didactice din unitate, sub coordonarea directorului, profesor Anişoara Tîrnovan. Printre organizatorii campaniei s-au numărat profesorii Tatiana Apetrei, Sanda Achihăie şi Alina Creangă.  

Copiii au pregătit sloganuri privind non-violenţa, care au fost promovate în cartierul Burdujeni prin intermediul unor pliante.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de copii de grădiniţă au luat o primă lecţie antiviolenţă.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 300 de copii de grădiniţă au luat o primă lecţie antiviolenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Copane de curcă (oltenească) la tigaie (rețeta lui Tudor Gheorghe) Fusei in Oltenia! Luai cu mine o papornita si-o umplui cum se putu mai bine cu retete si sfaturi culinare de prin cuhniile de pe Jii si de pe Olt. N-o batui - Oltenia, frate-miu! - pe tot intinsul, si nu intrai prin toate curtile, si nu cautai prin... Citeşte