Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2015 - Anul XX, nr. 66 (5878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

Filmul cumplitului accident în care un tir a lovit în plin o ambulanţă, într-o intersecţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cumplitul accident rutier petrecut joi seară, la Botoşani, când un tir a lovit în plin o ambulanţă aflată în misiune, a fost provocat de un bărbat în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul în Udeşti, al cărui frate deţine o societate comercială de transport marfă înregistrată la Ipoteşti. 

După cum am relatat în ediţia de ieri a ziarului nostru, în urma impactului deosebit de violent şoferul ambulanţei, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Botoşani, a decedat. 

 

A ignorat indicatorul „Stop” şi a văzut prea târziu ambulanţa

Tragedia s-a petrecut în intersecţia bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş. Conform anchetei poliţiştilor rutieri, şoferul ambulanţei, Constantin Brânzilă, în vârstă de 57 de ani, circula pe bulevard cu sirenele pornite şi cu girofarul aprins. Preluase un copil dializat şi urma să-l transporte la o clinică din Iaşi, pentru tratament de specialitate. În ambulanţă se mai aflau asistenta Maria Ciobanu, precum şi mama copilului.

În momentul în care ambulanţa a ajuns în intersecţie, din lateral, din partea stângă, a apărut, de pe strada Petru Rareş, tirul înmatriculat în Suceava, condus de Gavril Bulgariu, în vârstă de 46 de ani.

Şoferul mastodontului nu a oprit la indicatorul „Stop” şi a pătruns în intersecţie în plină viteză, văzând prea târziu ambulanţa. În cabina vehiculului greu se mai afla un bărbat, care l-ar fi avertizat pe şofer că riscă să lovească o ambulanţă, însă a fost prea târziu. Impactul dintre cele două maşini a fost atât de violent încât ambulanţa, un Mercedes Vito, a fost proiectată la câţiva metri, oprindu-se pe trotuar, în timp ce tirul s-a izbit într-un stâlp. Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru a scoate victime prinse între fiare din ambele vehicule.

 

Dosar penal pentru două infracţiuni şi permis suspendat

În urma accidentului au mai fost răniţi asistenta din ambulanţă şi şoferul care a provocat tragedia. Acesta s-a rănit uşor la un picior, fiind în afara oricărui pericol.

„Cel în cauză va fi cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, fiind dispusă totodată şi măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce”, a declarat, pentru Monitorul de Botoşani, Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Potrivit anchetatorilor, tirul transportase stâlpi de iluminat la Ştefăneşti şi se întorcea spre Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul cumplitului accident în care un tir a lovit în plin o ambulanţă, într-o intersecţie.
 Vizualizări articol: 6759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 7 voturi
Filmul cumplitului accident în care un tir a lovit în plin o ambulanţă, într-o intersecţie4.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU REDUC VITEZA! trimis de
(21 mar 2015, 13:15:48
Totdeauna am probleme, sunt nelinistit, cind intalnesc ,,mastodontii” pe sosele.
Nu-i intereseaza-pentru ca sunt mastodonti, fac depasiri riscante,nu reduc viteza sau nu te lasa sa-i depasesti,
2.   Minciuni trimis de
(23 mar 2015, 06:48:54
Acest articol nu prezintă deloc adevarul celor întâmplate ! Intradevar anumite nuanțe dau articolului incredibilul si nemaipomenitul dar din păcate pentru jurnaliștii care au scris acest articol țin sa dezamăgesc ; lucrurile nu s- au întâmplat in aceasta maniera. Mașina am ambulanței nu a fost atât de "strivită" încât sa fie scoase victimele din ea!!! Toate persoanele din ambulantă inafara de șoferul acesteiA au scăpat fara nici o zgârieturi, iar ambulanta NU VENEA cu nici un semnal sonor !!! Bineînțeles sunt multe alte neclarități , si tocmai de aceea in momentul in care luați pulsul evenimentelor luați-l așa cum trebuie fara sa mai adăugați inutilitati sa faceți articolul incredibil de wow , atâta timp cât adevarul este altul!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocănița Sfintei Vineri Între multe restricții care vin din cutumele satului românesc se află și aceasta: în zilele de vineri nu se coase, nu se țese, nu se toarce, nici măcar nu se albesc cămășile, pentru că altminteri mare supărare va avea Sfânta... Citeşte