Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2015 - Anul XX, nr. 66 (5878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Încă un accident

Căruţaş rănit grav, pe E 85, după ce a intrat în faţa unei maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un căruţaş a fost rănit grav în urma unui accident rutier petrecut pe E 85, drumul care leagă Suceava de Capitală, la câteva zile după un alt accident în urma căruia conducătorul unui atelaj hipo a decedat. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 16.15, pe raza localităţii Drăguşeni.

Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că Gheorghe Leonte, în vârstă de 62 de ani, din Drăguşeni, conducea un atelaj hipo, pe sensul de mers Fălticeni spre Iaşi, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stânga fără a se asigura suficient. Căruţa a fost lovită violent din lateral de un autoturism Peugeot condus regulamentar din sens opus de un şofer în vârstă de 31 de ani, Aurel Ciumău, din Şcheia.

În urma impactului, căruţaşul a fost proiectat pe carosabil. Calul a murit pe loc, în timp ce bărbatul de 62 de ani a fost transportat de urgenţă la spital. Diagnosticul preliminar în cazul acestuia a fost de fractură tibie dreaptă, însă nu erau excluse şi alte leziuni interne.

La începutul acestei săptămâni, luni, pe E 85, la Oniceni, un căruţaş în vârstă de 75 de ani a fost accidentat mortal de un autotractor al cărui şofer l-a observat prea târziu din cauză că atelajul hipo nu era semnalizat corespunzător.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căruţaş rănit grav, pe E 85, după ce a intrat în faţa unei maşini.
 Vizualizări articol: 3278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căruţaş rănit grav, pe E 85, după ce a intrat în faţa unei maşini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Com trimis de
(21 mar 2015, 12:52:38
ce viteza avea soferul de nu a putut evita tamponarea? si nu mai dati vina pe mosu ala ca nu a fost atent in trafic idiotul de sofer
1.1  RE: Com trimis de
(22 mar 2015, 01:39:32
Tu ai macar permis sau vorbesti numai sa te afli in treaba? Scrie clar in articol ca atelajul a fost lovit violent de o masina din sens opus deci evident retardatul de carutas i-a intrat in fata. Am patit si eu la volan sa vad "n" tampenii facute de unii carutasi sau biciclisti. Si ca tacamul sa fie complet, pe langa faptul ca nu sunt semnalizati se mai si imbraca in negru noaptea, asa, sa fie idioti pana la capat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocănița Sfintei Vineri Între multe restricții care vin din cutumele satului românesc se află și aceasta: în zilele de vineri nu se coase, nu se țese, nu se toarce, nici măcar nu se albesc cămășile, pentru că altminteri mare supărare va avea Sfânta... Citeşte