Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2015 - Anul XX, nr. 66 (5878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dar dacă iese?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În momentul când citiţi această rubrică, unele din numele la care fac trimitere e posibil să fi părăsit competiţiile în care erau prinse la ora când scriu eu articolul, fiind vorba de eliminatorii, un singur eveniment rămânând sigur de disputat, desigur meciul meciurilor. M-ar bucura ca luni, când îmi vine din nou rândul la scris rubrica, să pot fi fericit că totul a ieşit aşa cum îmi dorisem, deşi ar fi pentru mine o premieră absolută. Aşadar, mă gândesc că la Indian Wells s-ar putea ca Simona Halep să dea marea lovitură, eliminând-o pe Serena în semifinala şi câştigând la pas o finală în care nu va da peste spaima vieţii ei, Sarapova. Pe ce mă bazez? Păi, în primul rând că Halep este româncă. Ei, şi? Spuneţi-mi, vă rog, dacă pe lumea asta se pricepe cineva mai bine ca noi să strice bucuria oamenilor, să se... beep! în sărbătorile lor de orice fel, să le omoare caprele în propriile lor curţi. Ce moment mai bun ar putea găsi Halep decât ăsta, când Williams nu numai că e în propria-i curte, dar lumea e încă mai fericită că i-a trecut bosumflarea care a ţinut-o 14 ani departe de Indian Wells şi o ovaţionează după fiecare minge? Tot acolo, dar din cu totul alte motive, îmi doresc ca la băieţi câştigătorul să se numească Federer. Aş fi în stare să pariez că ăsta e anul lui!... şi că va câştiga şi vreo 2 turnee de Grand Slam. Prin Ţara Galilor se joacă un turneu important de snooker, iar Ronnie şi Judd au mers şnur până acum. Nu ştiu care e configuraţia tabloului, când scriu eu mai e puţin până încep sferturile, dar sper să-i văd jucând între ei finală, pe care s-o câştige, desigur, Ronnie. În sfârşit, tot un fel de finală e cea de pe Camp Nou, de duminică, la ora 22. Sper că CR7, aflat poate la ultimul său El Clasico înainte de plecarea la Manchester City, să pună lucrurile la punct şi să înscrie cele 2 goluri ale victoriei noastre. Iar golul Barcelonei n-are decât să-l înscrie Piticu'!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dar dacă iese?.
 Vizualizări articol: 1628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Dar dacă iese?3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocănița Sfintei Vineri Între multe restricții care vin din cutumele satului românesc se află și aceasta: în zilele de vineri nu se coase, nu se țese, nu se toarce, nici măcar nu se albesc cămășile, pentru că altminteri mare supărare va avea Sfânta... Citeşte