Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 mar 2015 - Anul XX, nr. 66 (5878)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Autoportrete”

Trupa Vunk va concerta luni pe scena Casei de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trupa Vunk va concerta luni, 23 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava. Trupa românească cu cea mai mare ascensiune din ultimi ani pleacă în cel mai ambiţios proiect muzical al acestui an: un turneu acustic în 18 oraşe, intitulat "Înconjurul lumii". Numele face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar şi la credinţa exprimată de aceştia că “România este mai mult decât o ţară, este o lume”. Concertul Vunk durează aproximativ 100 de minute şi va fi deschis de Alexandra Uşurelu, cunoscută de public pentru vocea caldă şi sensibilă. Sucevenii sunt invitaţi să asculte poveştile din spatele cântecelor şi să vadă, într-o atmosferă intimă, una dintre cele mai creative, inspirate şi spectaculoase trupe din România: Vunk.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei producţii "Autoportrete", primul concert acustic al trupei Vunk, ce a avut loc într-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucureşti, în luna mai a anului trecut.
Concertul a fost înregistrat şi editat pe DVD şi CD audio, piesele cântate atunci putând fi ascultate în acest turneu. Piesele Vunk au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit şi s-au reîndrăgostit de ele. “Pleacă”, “Scapă-mă de ea”, “Aşa şi?!”, “Prăjitură cu jeleu”, “Numai la doi”, “1000”, “Dau alarma” şi celelalte hituri Vunk se vor auzi la Suceava probabil cum nu le-aţi mai auzit şi vor aduce un surplus de magie şi emoţie întregului eveniment.
Turneul "Înconjurul lumii" este o producţie complexă, cu ecrane de proiecţie, lumini preprogramate şi alte efecte speciale de scenă. Alături de Vunk, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava vor urca un cvartet de viori, trompetistul Dan Nicolau, percuţionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului Vunk, Cornel Ilie. Biletele costă 70 de lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură Suceava, intrare B, etaj 1, telefon 0230 523 718, e-mail ccs.suceava@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa Vunk va concerta luni pe scena Casei de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 1719 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Trupa Vunk va concerta luni pe scena Casei de Cultură Suceava4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocănița Sfintei Vineri Între multe restricții care vin din cutumele satului românesc se află și aceasta: în zilele de vineri nu se coase, nu se țese, nu se toarce, nici măcar nu se albesc cămășile, pentru că altminteri mare supărare va avea Sfânta... Citeşte