Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2014 - Anul XIX, nr. 35 (5544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Shopping City Suceava

Concerte Connect-R, Trupa 9 şi Artis Band, excursie la Paris şi târg de nunţi, de Ziua Îndrăgostiţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sărbătoarea iubirii îi întâmpină pe suceveni la Shopping City Suceava cu o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru îndrăgostiţi: un sejur de patru zile la Paris, târg de nunţi, căsătorii de probă, demonstraţii de coafură şi machiaj, premii instant, prezentare de modă şi un super concert Connect-R.

În perioada 14 - 16 februarie Shopping City Suceava organizează târgul de nunţi “Trend Mariaj”, eveniment dedicat viitorilor miri.

Cei care îşi doresc o nuntă de vis sunt aşteptaţi la târgul de nunţi, unde au de ales între o gamă complexă de servicii puse la dispoziţie de expozanţii care îi aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniu.

În cadrul târgului “Trend Mariaj”, care poate fi vizitat zilnic între orele 09.00 – 21.00, vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase locaţii, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: marele premiu - o rochie de mireasă Agnes Toma din ultima colecţie intitulată „Paris, mon amour 2”; un voucher în valoare de 1.000 lei oferit de Divin Feminin ce cuprinde o garnitură completă de papetărie pentru nuntă: invitaţii, carduri pentru bani, meniuri şi numere de masă, o şedinţă foto pentru cuplu realizată de fotograful Ovidiu Leşan şi o şedinţă foto pentru viitori miri oferită de fotograful Marius Bălan.

Totodată, în perioada 14-16 februarie, Shopping City Suceava organizează o tombolă cu premii instant pentru toţi clienţii care vor face cumpărături de minimum 50 lei din magazinele aflate în incinta centrului comercial. Sub tichetele răzuibile puse în joc se află peste 1.500 de premii pentru îndrăgostiţi.

Pe 14 februarie, între orele 15:00 – 18:00, atât viitorii miri cât şi cei care doresc să-şi reînnoiască jurămintele sunt aşteptaţi de personajul Napoleon Bonaparte la ceremoniile de „Căsătorie pentru o zi”. Pe lângă momente artistice şi prezentări de rochii de mireasă, costume de mire şi ţinute de ocazie, expozanții târgului vor oferi reduceri şi promoții speciale la încheierea contractelor.

Duminică, 16 februarie,începând cu ora 17.00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de o prezentare de modă, concursuri şi un super concert susţinut de Connect-R, celebru pentru melodiile sale devenite hit-uri naţionale.

 

Program

Târg de nunţi „Trend Mariaj” de la Shopping City Suceava:

Vineri, 14 februarie 2014

13:30 – Deschidere oficială;

13:00 – 15:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais;

14:00 – 15:00 – Bar show;

15:00 – 18:00 – Căsătorii de probă;

 

Sâmbătă, 15 februarie 2014

13:00 – 15:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais;

15:00 – 18:00 – Sesiune de caricaturi pentru îndrăgostiţi, realizate de BOA;

 

Duminică, 16 februarie 2014

13:30 – Recital Trupa 9;

14:30 – Recital Artis Band;

17:00 – Prezentare de modă, Concursuri cu premii, Bar Show, Super Concert CONNECT-R.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concerte Connect-R, Trupa 9 şi Artis Band, excursie la Paris şi târg de nunţi, de Ziua Îndrăgostiţilor.
 Vizualizări articol: 1742 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Concerte Connect-R, Trupa 9 şi Artis Band, excursie la Paris şi târg de nunţi, de Ziua Îndrăgostiţilor3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei