Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2014 - Anul XIX, nr. 35 (5544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avertizare

Doroftei anunţă că liberalii din Consiliul Local Suceava se vor abţine de la vot la orice proiect legat de Termica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul PNL al Sucevei, Ovidiu Doroftei, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că liberalii din Consiliul Local se vor abţine la vot la toate proiectele care vor viza SC Termica SA Suceava. Doroftei a arătat că liberalii vor proceda în acest mod până în momentul în care va fi respectată o hotărâre a Consiliului Local prin care se stabileşte aducerea unui specialist independent  care să analizeze care sunt costurile şi pierderile din sistemul de transport şi distribuţie al agentului termic. El a arătat că a observat că recent s-au reluat discuţiile cu privire la organizarea licitaţiei pentru concesionarea serviciului de distribuţie şi transport a agentului termic în municipiul Suceava, de care în momentul de faţă se ocupă SC Termica. „Ţin să readuc în discuţie acest subiect pentru că am spus că atât timp cât pierderile şi costurile de pe reţeaua de distribuţie şi transport a agentului termic nu vor fi analizate de către un expert independent, poziţia PNL, a consilierilor liberali este aceeaşi, de a se abţine de la orice vot cu privire la subiectul Termica. Nu putem vota în necunoştinţă de cauză scoaterea la licitaţie, concesionarea sau un caiet de sarcini cu privire la distribuţia şi transportul agentului termic atât timp cât nu ştim baza reală de la care plecăm”, a explicat viceprimarul Sucevei.

El a mai spus că licitaţia pentru concesionarea distribuţiei şi transportului agentului termic ar trebui să se organizeze până la sfârşitul lunii martie a.c., însă este puţin probabil ca acest lucru să se întâmple. Ovidiu Doroftei a precizat că SC Termica  SA Suceava putea să se ocupe de distribuţia şi transportul agentului termic până în luna iunie a acestui an, însă s-a luat decizia scurtării acestei perioade până în luna martie 2014. Doroftei a ţinut să sublinieze că liberalii nu au fost de acord cu scurtarea acestei perioade. Viceprimarul PNL al Sucevei a arătat că licitaţia pentru concesionarea serviciului de transport al agentului termic în Suceava nu ar trebui organizată până când nu se va şti în mod clar care sunt costurile şi pierderile din reţea.

„Actuala majoritate din Consiliul Local Suceava şi-a făcut treaba atât timp cât a votat acel proiect de hotărâre prin care s-a aprobat venirea unui expert independent, şi este treaba executivului, a departamentelor de specialitate, să ducă la bun sfârşit acea hotărâre. Şi vorbesc aici de direcţii şi departamente care nu se află în directa mea subordonare. Considerăm că este cazul să facem acea analiză atât timp cât este iarnă, cât timp se furnizează căldură şi apă caldă”, a mai precizat Ovidiu Doroftei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doroftei anunţă că liberalii din Consiliul Local Suceava se vor abţine de la vot la orice proiect legat de Termica.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Doroftei anunţă că liberalii din Consiliul Local Suceava se vor abţine de la vot la orice proiect legat de Termica2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(14 feb 2014, 13:16:09
...asa trebuie, este firesc, prea multa debandada si delasare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei