Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 feb 2014 - Anul XIX, nr. 35 (5544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, îi cere lui Vasile Blaga să-l scoată pe Onofrei de pe listele PDL pentru europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Partidului Mişcarea Populară Suceava, Corneliu Popovici, îi solicită preşedintelui PDL, Vasile Blaga, să-l scoată pe prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor suceveni, Orest Onofrei, de pe lista acestei formaţiuni politice pentru alegerile europarlamentare.

„Candidatura acestuia va face de râs PDL-ul. Solicitarea noastră are un fundament real şi serios şi se bazează exclusiv pe nerealizările domnului Orest Onofrei, atâta timp cât a îndeplinit importante funcţii la nivel naţional şi judeţean”, a spus Popovici. El a adăugat că în perioada în care Orest Onofrei a fost prefectul judeţului Suceava a coabitat intens cu PSD-ul, însă în dreptul fostului prefect nu se poate consemna nici o realizare notabilă pentru suceveni. „În fapt, exerciţiul coabitării cu PSD-ul i-a intrat în reflex domnului Orest Onofrei, declaraţiile domniei sale demonstrândacest lucru clar ca lumina zilei.Cum este posibil să declari public că nu faci opoziţie în Suceava, pentru că nu ai la ce?”, s-a întrebat liderul PMP Suceava.

El a arătat că Orest Onofrei a declarat recent că nu are cum să facă opoziţie în judeţ, deşi la începutul acestui an majoritatea primarilor PDL au fost flagrant nedreptăţiti la împărţirea banilor de către actuala conducere USL a Consiliului Judeţean. Corneliu Popovici a subliniat că atunci când primarilor PDL nu le erau alocate fonduri de către administrația judeţeană nu a văzut nici un gest politic din partea lui Orest Onofrei prin care să le ia apărarea acestora. „De ce nu s-a întâmplat acest lucru? De dragul coabitării, evident. Cu ce obraz se va duce domnul Orest Onofrei la primari cerându-le votul încă o dată, în condiţiile în care nu i-a păsat şi nu-i pasă de ei? Se pare că domnul Orest Onofrei nu a înţeles lecţia umilitoare pe care a primit-o la alegerile din 2012, inclusiv pe plaiurile sale natale, şi se chinuie să-şi capete statutul de <strigoi al politicii sucevene>prin declaraţii fără substanţă şi fără fundament”, a mai declarat Corneliu Popovici. El consideră că dacă Biroul Permanent Naţional  al PDL nu va ţine cont de „sugestia colegială şi prietenească” făcută cu privire la Orest Onofrei, membrii PMP Suceava se vor bucura şi mai mult de această decizie. El a explicat că prezenţa lui Orest Onofrei pe listele PDL pentru Parlamentul European nu va face altceva decât să ajute PMP Suceava să-şi îndeplinească obiectivul pe care are au în judeţ, şi anume acela de a realiza un procent ridicat la alegerile europarlamentare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, îi cere lui Vasile Blaga să-l scoată pe Onofrei de pe listele PDL pentru europarlamentare.
 Vizualizări articol: 2426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, îi cere lui Vasile Blaga să-l scoată pe Onofrei de pe listele PDL pentru europarlamentare4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   3 trimis de
(14 feb 2014, 17:25:16
toti proveniti din fsn ,mucles

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei