Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 258 (5465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bioenergy

Trei zile de probe, cu căldură de la noua centrală termică a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În caloriferele sucevenilor racordaţi la sistemul centralizat a ajuns, începând de ieri, căldura produsă de noua centrală termică din lunca Sucevei, construită de Adrem Invest.

Deocamdată, căldura este produsă prin arderea gazului metan, în trei CAF-uri moderne, performante, care au fost puse în funcţiune în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, dar, spre finele lunii noiembrie, cei de la Bioenergy Suceava, firma care gestionează noua centrală, vor să pună în funcţiune capacităţile de producţie pe biomasă.

„Toate cele trei cazane de apă fierbinte care funcţionează cu gaz metan sunt funcţionale şi furnizează căldură în sistemul de transport şi distribuţie al Sucevei începând de luni după-amiază”, a declarat ieri directorul Bioenergy, Constantin Plăcintă.

Pentru că punerea în funcţiune s-a făcut cu o ușoară întârziere faţă de programul stabilit de ei, au fost făcute o serie de modificări. Astfel, în zilele de luni, marţi şi miercuri, căldura sucevenilor va fi asigurată de noua centrală, urmând ca joi să fie oprită producţia, pentru o serie de ajustări determinate de observaţiile care se vor face în cele trei zile de probe.

În data de 7 noiembrie, asigurarea agentului termic în oraş va fi preluată temporar de Termica, sau, dacă ajustările se finalizează mai rapid decât se estimează, tot de către noua centrală.

De vineri, 8 noiembrie, Bioenergy vrea să îşi asume obligaţia producerii energiei termice necesară sucevenilor, 9 noiembrie 2013 fiind termenul limită, la care s-au angajat prin contract, să aibă o centrală funcţională. Lucrările la noua centrală au început în martie 2013.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei zile de probe, cu căldură de la noua centrală termică a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Trei zile de probe, cu căldură de la noua centrală termică a Sucevei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei