Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 258 (5465)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accident rutier

Chitaristul trupei Odyssey s-a răsturnat în faţa Spitalului Judeţean, după ce un medic nu i-a dat prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Unul dintremembriitrupei rock sucevene Odyssey s-a răsturnat cu maşina, ieri dimineaţă, pe artera principală a municipiului Suceava, chiar în faţa Spitalului Judeţean. Accidentul s-a produs în jurul orei 8.00, după ce o conducătoare auto, medic la Spitalul Vechi, nu a acordat prioritate în trafic. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Relu Calcea, chitarist al trupei Odyssey, conducea un autoturism Dacia Logan, al firmei la care este angajat. Acesta circula pe direcţia Metro-Primăria municipiului Suceava. Din sens opus, la volanul unui autoturism Ford Fiesta circula Elena Rusu, medic la secţia de Boli Infecţioase. Aceasta a virat stânga, pentru a intra în Curtea Spitalului Vechi, însă nu s-a asigurat suficient. Şoferul autoturismului Dacia Logan a tras de volan dreapta, pentru a evita impactul şi a ieşit în afara şoselei. Autoturismul a încălecat o bordură, a lovit gardul spitalului şi s-a răsturnat pe trotuar, unde, din fericire, nu era nimeni. Relu Calcea a ieşit pe picioarele sale din maşină, scăpând fără leziuni de pe urma impactului.

În privinţa cauzelor accidentului, lucrurile sunt destul de clare.

„Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate a conducătoarei auto care a virat la stânga. Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu trei puncte de amendă. Ambii conducători auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool”, a precizat inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În decembrie 2011, un alt membru al trupei Odyssey, care conducea un Matiz, a fost izbit violent de un BMW pe strada Cernăuţi din Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chitaristul trupei Odyssey s-a răsturnat în faţa Spitalului Judeţean, după ce un medic nu i-a dat prioritate.
 Vizualizări articol: 4528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Chitaristul trupei Odyssey s-a răsturnat în faţa Spitalului Judeţean, după ce un medic nu i-a dat prioritate2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doctorul si pacientul trimis de
( 6 nov 2013, 02:02:23
Pana la urma se vede cine are prioritate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei