Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 157 (5364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Un angajat i-a furat maşina unei patroane de pensiune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a dispărut de la societatea la care lucra cu tot cu un autoturism care era proprietatea şefei sale, o patroană de pensiune din municipiul Vatra Dornei.

Luni, în jurul orei 16.00, Iulia U., în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a sesizat poliţia că i-a fost sustras un autoturism Opel Corsa, care era parcat în faţa pensiunii pe care o deţine în municipiul staţiune. 

Din ancheta poliţiei rezultă că maşina era achiziţionată din 2012 de soţul reclamatei, fiind vorba de un autoturism vechi, cumpărat pentru piese de schimb. Autoturismul era parcat în faţa pensiunii, având cheile în torpedo.

Femeia le-a declarat anchetatorilor că unul dintre angajaţii săi i-a cerut o maşină cu împrumut în ziua respectivă, însă l-a refuzat. Imediat, respectivul a dispărut. După ce au efectuat verificări, poliţiştii au stabilit că suspectul de comiterea faptei, Gabriel Andreica, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în oraşul Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, este recidivist, având la activ furturi comise în localitatea de domiciliu.

Ieri, poliţiştii nu aveau încă date despre suspect şi maşina dispărută.

“Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un angajat i-a furat maşina unei patroane de pensiune.
 Vizualizări articol: 2398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Un angajat i-a furat maşina unei patroane de pensiune5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba nu-i așa știrea! trimis de
(10 iul 2013, 12:12:07
shame on you

Un becher în vârstă de 30 de ani a dispărut de la „societatea de binefacere” la care activa ca gigolo voluntar cu tot cu matroana stabilimentului.

Poimâine, împrejurul orei 25.30, poțilia a fost sesizată printr-un apel anonim că de la sediul pensiunii ”Crucea de piatră” din Otrava Dornei a dispărut numita Iulia hUlpia, în vârstă jubiliară. Madama dispărută sălășluia de ceva vreme la adresa sus-menționată, fiind angajată cu condicuță de muncă pe perioadă de Terminată, îndeplinind cumulativ funcțiile de patroană de pensiune – ziua și matroană de tractir – după asfințit.

Din enquêta desfășurată după metode specifice agiei otomane, rezultă că matroana a fost angajată în anul 1912 de către anonimul apelant telefonic, fiind vorba despre o hoașcă de baborniță, urâtă ca Stima Nopții, acră la suflet ca moarea de curechi, ridată la fâțău ca fața nevăzută a Lunii și bătucită la trup ca opinca unui mujâc siberian.

Păgubașul ne-a declarat, sub rezerva anonimatului, că becherul în vârstă de 30 de yeari i-a cerut cu împrumut cotoroanța pentru a se deplasa la Institutul de medicină ilegală Mina Miculina în vederea expertizării cotoroanței ca prezumtivă sursă de piese de schimb. Deși vrăjitoarea, în program regular, se făcea că-i într-o ureche, solicitarea sus-menționată a auzit-o la fix motiv pentru care și-a manifestat refuzul categoric sub forma unui protest verbal spontan, enunțat în limita superioară a spectrului vocal și condimentat cu arhaismele tradițional asociate diferendului de opinie.

După ce au efectuat verificarea numerelor extrase la tragerea UltraLoto 11 din 183, poțiliștii au stabelit, definitiv și irevocabil, că suspect de komiterea blasfemieii sunt sfinții Gavriel și Andrey, cu ultimul domiciliu cunoscut în Eden, str. Pison nr. 2.
1.1  RE: Ba nu-i așa știrea! trimis de
(10 iul 2013, 12:13:05
Răspoimâine polițiștii îi vor remite reclamantului anonim rezoluția de BAP* dispusă împotriva numiților Gavriel și Andrey, împreună cu hotărârea de a nu mai continua cercetările în cauză, în baza dreptului de șmecher meaist „Hai siktir, cetățene, nu ne mai deranja cu kăkaturi aiurea.”

-----
* BAP – „Ba pe-a mă-tii că-i mai mare!”, în baza art. 10 lit. k) C.p.p., pus în aplicare de foste grefiere botșănene cărora încă nu li s-a uscat cerneala de pe decretul prezidențial de numire în funcție, având o vechime în funcția de personal auxiliar cu studii superioare (LZȘ -Sfredelu Haret) de 5 ani, 8 luni și 29 de zile, având un raționament logic atestat la valoarea mizerabilă de 6,20.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei