Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 157 (5364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Autorităţile sucevene intensifică verificările la maşinile de mare tonaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorităţile sucevene vor intensifica verificările la maşinile de mare tonaj care circulă pe drumurile naţionale. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că începând de ieri, pe DN 2, în localitatea Pătrăuţi, a fost amplasat cântarul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava, urmând să fie verificate maşinile de mare tonaj pentru a se constata dacă acestea respectă tonajul maxim admis de lege.

„Facem din nou un apel către toţi agenţii economici, pentru că presiunea este foarte mare pe DN 17 şi DN 2, iar dacă nu respectă tonajul maxim admis de lege o să ajungem să nu mai avem pe ce circula”, a spus Sinescu. El a arătat că verificările pe DN 2, în Pătrăuţi, vor avea loc 24 de ore din 24, la verificări fiind prezenţi şi poliţiştii suceveni şi specialişti ai Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare.

 

Sensul giratoriu de la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului va fi iluminat pe timp de noapte

Pe de altă parte, Florin Sinescu a declarat că a avut o întâlnire cu conducerile Secţiilor de Drumuri Naţionale din judeţul Suceava în care au fost stabilite o serie de măsuri pentru a asigura siguranţa în trafic pe mai multe porţiuni de drumuri din judeţ.

Sinescu a făcut referire în primul rând la luarea unor măsuri de siguranţă sporite în două sensuri giratorii de pe DN 17, unul aflat la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului, la intersecţia cu şoseaua de centură, şi celălalt la intersecţia dintre DN 17 şi DN 2E, la intrarea în Gura Humorului. Prefectul a arătat că a solicitat ca cele două sensuri giratorii să fie semnalizate suplimentar, prin montarea de panouri fosforescente, dar şi prin amplasarea unui sistem de lumini pentru iluminarea lor pe timp de noapte.

De asemenea, Sinescu a spus că tot pe DN 17, la ieşirea din Gura Humorului spre Suceava, va fi construită o bandă de circulaţie suplimentară pentru a asigura accesul mai facil spre drumul care duce către localitatea Valea Moldovei.

Florin Sinescu a mai declarat că le-a solicitat drumarilor să urgenteze lucrările pentru marcajele rutiere, cu precădere pe porţiunile de drumuri naţionale folosite mai mult de turiştii care vizitează judeţul Suceava, în special în zona Câmpulung Moldovenesc. Nu în ultimul rând, Sinescu a anunţat că au fost finalizate plombările pe DN 17 B Vatra Dornei – Broşteni şi DN 2H Rădăuţi – Putna. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorităţile sucevene intensifică verificările la maşinile de mare tonaj.
 Vizualizări articol: 1708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Autorităţile sucevene intensifică verificările la maşinile de mare tonaj5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Propunere trimis de
(10 iul 2013, 20:34:25
domnule prefect, propun sa mutati echipajul de la patrauti la intrarea austriecilor de la schweighofer , satu mare. camioanele cu lemne ce depasesc sarcina maxima admisa nu circula prin suceava, sau e o actiune care sa dea bine doar in presa?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei