Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 157 (5364)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Podea de Ford „întărită” cu pachete de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cetăţean ucrainean s-a ales cu o pagubă de aproape 30 de mii de lei după ce a fost depistat de lucrătorii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret cu o cantitate însemnată de ţigări pe care intenţiona să le introducă ilegal în România. Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, în cursul zilei de luni, pe pista de acces în România din Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul ucrainean Veniamin R., în vârstă de 33 de ani, cu un microbuz marca Ford.

Pentru că existau suspiciuni că acesta ar transporta ţigări, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în hala special amenajată din incinta PTF Siret, un control amănunţit asupra maşinii. În urma acestuia au fost descoperite, într-un locaş special amenajat, mai exact în podeaua microbuzului, 3.640 de pachete cu ţigări marca „Viceroy” de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 4.440 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Mai mult, autoturismul marca  Ford, evaluat la 13.200 de lei, a fost indisponibilizat deoarece avea confecţionat locaşul special amenajat pentru transportul ţigărilor.

Comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan a mai arătat că poliţiştii de frontieră au luat măsura nepermiterii intrării în ţară a cetăţeanului ucrainean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Podea de Ford „întărită” cu pachete de ţigări.
 Vizualizări articol: 1670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podea de Ford „întărită” cu pachete de ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei