Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jurnalist pentru o zi

„Duelul” generaţiilor la dans

Dacă pe data de 8 Martie am reuşit să surprind în mod plăcut cu ajutorul ziarului dumneavoastră pe viitoarele pensionare cu articolul „Doamnele de poveste ale Poştei Române” recent a fost rândul nostru să fim impresionaţi. Am răspuns invitaţiei doamnelor Lenuţa Sfarghiu şi Bălan Maria şi ne-am adunat pentru petrecerea de rămas bun într-un mediu în care noi ne simţim cu adevărat bine.

Salariaţii noştri la fel cum sunt primii la muncă tot aşa sunt uniţi şi la evenimente fericite, când frumoasa familie a Poştei Române ştie să petreacă împreună clipe de neuitat.

Evenimentul a fost organizat într-o zonă liniştită la periferia oraşului Câmpulung Moldovenesc la „Salonul Medieval”, un restaurant pe care mulţi dintre noi nu am reuşit să-l vizitam până atunci. Am fost plăcut impresionaţi de frumuseţea locului, aranjat cu foarte mult bun gust, cu un personal tânăr şi amabil şi cu o servire ireproşabilă.

Probabil persoanele rău intenţionate vor spune că distracţiile de acest gen costă şi e criză, dar cine ne cunoaşte ştie că noi, salariaţii poştei, ştim să trăim la maxim astfel de momente indiferent de situaţie. Nu avem nevoie de piramide din cupe de şampanie şi alte delicatese, este suficient să fim împreună ca o familie numeroasă ca să ne simţim bine.

Exact acest lucru s-a întâmplat şi astfel ne-am alăturat cu drag familiilor celor două doamne şi am petrecut împreună clipe deosebite. Ne-am bucurat să-i avem alături de noi pe cei care au părăsit cu ceva timp în urmă colectivul nostru, precum doamna Elena Surpat, fosta dirigintă, pe doamna Viorica Ţâmpău, fosta casieră şi pe domnul Mihai Pauliuc, fost mânuitor de valori.

Doamnele care au organizat acest frumos eveniment ne-au încântat privirea şi au dansat alături de noi spre bucuria tuturor. Deci din frumoasa familie a Poştei Române au făcut parte trei generaţii : una formată din vechi pensionari, cealaltă din cele două „doamne de poveste” , iar cea de-a treia era alcătuita din noi, personalul activ.

În „duelul generaţiilor” vechii pensionari, actuali şi noi cei activi, nimeni nu a pierdut, toţi au fost învingători. Cei mai în vârstă au uitat pentru câteva ore de greutăţi şi chiar boală şi s-au alăturat celorlalţi şi chiar au reuşit să ţină pasul demonstrând încă o dată că această „familie” este şi va fi mereu puternică, unită şi oricât de mult timp ar trece, acolo, într-un colţişor de suflet, rămâne dragostea pentru oameni, pentru acei ani petrecuţi în această unitate.

Din fericire toate generaţiile s-au ridicat la nivelul tuturor aşteptărilor, atmosfera a fost incendiară cu bucate alese, glume, veselie şi mult, mult dans. Aici toţi am fost egali, indiferent de generaţia din care făceau parte, toţi am trăit clipa la maxim, uitând pentru câteva ore de probleme, greutăţi, predominând doar voia bună.

Priveam chipurile tuturor şi nu-mi venea să cred câtă linişte, armonie, fericire, se citea pe feţele fiecăruia. Uneori avem nevoie de atât de puţin ca să fim fericiţi iar noi salariaţii poştali am ştiut întotdeauna să trăim frumos aceste momente, să fim împreună fiind singurul lucru de care avem nevoie.

Un moment emoţionant a fost atunci când s-au stins luminile, au fost aduse torturile cu artificii aprinse iar cu toţii am cântat în cor „Mulţi ani trăiască” şi atunci au apărut lacrimi în ochii tuturor, nu numai în cei ai pensionarelor noastre.

Am fost întrebată de multe cunoştinţe, clienţi si prieteni de ce scriu articole legate doar de Poşta Romană şi nu şi despre alte lucruri. Explicaţia e una singură : eu scriu exact ce văd şi simt. Poşta a fost pentru mine un alt început, aici am descoperit multe lucruri noi, aici am trăit momentele cele mai frumoase din viaţa mea, unde am oferit amabilitate, căldura sufletească, înţelegere si dragoste pentru oameni (clienţi) şi am fost răsplătita cu acelaşi sentiment, deci aici pot spune că m-am simţit împlinită profesional.

Încă o dată le mulţumim doamnelor pensionare care au organizat acest frumos eveniment şi le dorim să aibă o pensie frumoasă la fel ca buchetele de flori pe care le-au primit în această zi deosebită şi le aşteptăm cu drag şi cu braţele deschise să se alăture „familiei Poştei Române” de la Câmpulung Moldovenesc când vor mai avea loc alte evenimente.

Cristina DIACON

Oficiant Oficiul Câmpulung Moldovenesc 1

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Duelul” generaţiilor la dans.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Duelul” generaţiilor la dans5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(17 mai 2012, 14:22:28
Am citit toate articolele scrise de tine si mi-au placut foarte mult.
Mai asteptam multe articole la fel de frumoase.
Ai multe de scris pana la pensie.:)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei