Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În plină noapte

Un autocar care transporta 24 de persoane din Sicilia spre Suceava, lovit în plin de maşina unui avocat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autocar al firmei sucevene Ilmar Tour, care venea din Sicilia şi trebuia să ajungă acasă la primele ore ale dimineţii de ieri, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.00, în zona comunei Jucu, pe drumul naţional care leagă localităţile Cluj-Napoca şi Dej. Autocarul marca Setra, fabricat în 2004, venea dinspre Cluj-Napoca, iar la un moment dat şoferul a observat un autoturism care venea din sens opus şi care intrase pe contrasens. Nu a mai avut timp să facă prea multe manevre, autoturismul intrând direct în autocar. Încercând să evite impactul, şoferul autocarului a virat stânga şi a părăsit carosabilul, parcurgând câteva zeci de metri pe un teren viran.

Şocul impactului a pus stăpânire pe o parte dintre pasageri, mai ales că la acea oră mulţi dintre ei dormeau. La faţa locului au sosit în scurt timp echipaje de descarcerare şi mai multe ambulanţe SMURD. Opt persoane din autocar au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar două au fost transportate la Cluj-Napoca pentru mai multe investigaţii. Din cauza spaimei, unei femei i s-a făcut rău şi a leşinat. Printre răniţi s-a aflat şi şoferul de rezervă al autocarului.

Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului se face şoferul autoturismului, un avocat din Cluj, care se întorcea de la un proces de la Satu Mare şi care ar fi adormit la volan. Forţa coliziunii a fost deosebit de puternică, avocatul pierzându-şi viaţa între fiarele contorsionate ale propriei maşini.

De cealaltă parte, cei 24 de pasageri şi cei doi şoferi din autocar au scăpat cu toţii cu viaţă. Un alt autocar a venit de la Bistriţa să-i preia în jurul orei 4.00, dar plecarea spre Suceava s-a prelungit deoarece poliţiştii clujeni nu finalizaseră ancheta.

Iliuţă Rusu, administratorul SC Ilmar Tour SRL Suceava, spune că este pentru prima dată când autocarul şi şoferul care-l conducea sunt implicaţi într-un accident.

„Îmi pare rău de acea persoană care şi-a pierdut viaţa, iar pe de altă parte mă bucur că nimeni din autocar nu a suferit răni serioase. Autocarul îl aducem acum acasă, tractat, iar de mâine îl vom băga în reparaţii. În urma impactului a fost afectat sistemul de frânare şi sistemul de direcţie”, a precizat Iliuţă Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autocar care transporta 24 de persoane din Sicilia spre Suceava, lovit în plin de maşina unui avocat.
 Vizualizări articol: 1474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Un autocar care transporta 24 de persoane din Sicilia spre Suceava, lovit în plin de maşina unui avocat4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O curiozitate trimis de
( 9 mai 2012, 12:28:35
calatorii autocarului in cazul asta mai platesc drumul..sau din contra mai primesc si ceva despagubiri?
1.1  RE: O curiozitate trimis de
( 9 mai 2012, 13:17:49
de ce sa nu plateasca?! nu e vina soferului sau a firmei de transport ca avocatul a adormit la volan, Dumnezeu sa-l ierte!
2.   Bre abcESEdar, bre !!! trimis de
( 9 mai 2012, 14:38:03
Unde-ti este vesnicul comentariu de rahat ? Ma mir cum de nu i-ai acuzat in versuri pe PDL-isti pentru acest accident . Dar... inca mai ai timp .
2.1  RE: Bre abcESEdar, bre !!! trimis de
( 9 mai 2012, 16:28:34
Vai ce-ti mai place tie sa manaci r.hat ! Presupun ca o sa ma acuzi ca sunt vreo clona si ca ii iau apararea. Te scutesc de banuielile astea, eu vreau doar sa-ti spun ca esti prost !
2.2  RE: Bre abcESEdar, bre !!! trimis de
(10 mai 2012, 18:53:57
rahat de tom tom sa plsteasca mata ca ala care conducea autocaru are datoria sa fie atent la trafic adica al aputea anticipa ca adormitu ala de avocat a luato razana..
3.   Bre , kamun , bre !!! trimis de
(10 mai 2012, 13:33:10
Nu-mi vine sa cred ca exista pe lumea asta un p rost care sa admire "opera" neintelesului . Asa ca lasa-ma sa cred ca esti o clona de-a ratatului . Inca un i diot aici mi-ar intari convingerea ca mama p rostilor e tot timpul gestanta . Esti proaspat fatat , nu-i asa ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei