Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mai 2012 - Anul XVII, nr. 104 (5009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Vasile Tofan, scăpat de chinul de a fi primar PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Fălticenilor, Vasile Tofan, vrea un al treilea mandat. Însă, nu unul de aducere. Pentru a fi ales din nou, Vasile Tofan nu va ezita să se bată cu cărămida în piept că a făcut rost de nişte bani pentru noul spital, a cărui construcţie a început în timpul regimului comunist. Domnul Tofan se va bate şi cu paveaua în piept, fiindcă s-a apucat să facă un pietonal prin centrul municipiului. După aia va pune mâna pe o statuie şi se va bate cu ea în piept, spunând că pe respectivul pietonal vor fi montate busturile unor personalităţi fălticenene. Vasile Tofan va avea grijă să se bată şi cu taraba în piept, pentru că a modernizat piaţa centrală. În schimb, cu siguranţă că domnul Tofan nu va dori să spună cum, anul trecut, s-au pierdut 200 de miliarde de lei vechi alocaţi pentru continuarea lucrărilor la noul spital. Şi nici să explice de ce costă cât costă pietonalul din centrul Fălticenilor sau de ce au fost cheltuiţi atât de mulţi bani pentru modernizarea pieţei. Asta, pe partea economică vorbind. Pe partea politică, Vasile Tofan ar trebui să explice de ce, după alegerile din 2004, a făcut parte din echipa celor care au vrut să destructureze PNL. Domnul Tofan era membru PNL atunci când a fost ales primar, dar a părăsit partidul la chemarea celor care primiseră ordin de la Traian Băsescu să-l distrugă. Vasile Tofan s-a numărat printre fondatorii PL-D, formaţiunea politică desprinsă din PNL. Ulterior PL-D s-a contopit cu PD, formând PD-L de astăzi. Poftim? A trecut prea mult timp de-atunci şi nu mai are rost ca trădarea domnului Tofan să fie readusă în discuţie? Vă rog să aveţi puţintică răbdare. În 2008, Vasile Tofan a fost reales în funcţia de primar din partea PD-L. Acum, în 2012, domnul Tofan este candidatul aceluiaşi PD-L. Însă, Vasile Tofan ar trebui să le spună fălticenenilor ce a făcut domnia sa după ce Guvernul Băsescu - Ungureanu a fost demis. Să le spună cum a mers cu basca în mână la sediul PNL, cum a bătut la uşă şi cum aceasta i s-a deschis. Şi să le mai spună că a încercat şi uşa USL, dar că aceasta fusese închisă de PSD. Da, oameni buni, este adevărat: trădătorul Tofan a vrut să trădeze PD-L pentru a se întoarce la PNL şi pentru a candida din partea USL. Şi da, oameni buni, trădătorul Tofan a fost fugărit de PSD, care a ameninţat cu ruperea alianţei. Şi da, oameni buni, trădătorul Tofan s-a întors în PD-L pentru că nu a avut încotro. Dragi fălticeneni, daţi dovadă că sunteţi nişte buni creştini şi scăpaţi-l pe Vasile Tofan de chin, cu toate că acesta nu merită. Dragi fălticeneni, nu-l obligaţi pe domnul Tofan să fie primar pentru patru ani din partea unui partid din care a vrut să plece.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Tofan, scăpat de chinul de a fi primar PD-L.
 Vizualizări articol: 2749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Vasile Tofan, scăpat de chinul de a fi primar PD-L4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 mai 2012, 11:20:16
Hipoxia politică sufocă buna intenţie
Statul de drepţi( de Drept , pardon) te (in)suflă
ironic ( aşea ) poţi spune că-i o "detenţie"
dar toţi îşi vor , la Primărie în birou , a lor mufă
2.   Dada trimis de
( 8 mai 2012, 22:47:43
:) mda ...Nu e nimic adevarat si nimic de comentat!
3.   Cine, pe cine, a invitat la tradare trimis de
( 9 mai 2012, 00:46:26
Domnule Avram, sunteti autorul acestui comentariu asa cum sunteti si autorul articolului din Jupanu, articol care trateaza acelasi subiect.
In concluzie: cine, pe cine a invitat la tradare?
Vreti sa spuneti ca Tofan s-a dus la poarta USL istilor si astia nu au mai putut de bucurie ca a venit Tofan la ei?
Atunci inseamna ca Tofan este intradevar un om de valoare iar candidatul USL de la Falticeni este doar un baiat frumos care vrea sa-si faca singur voie buna. In Jupanu scrieti ca Baisanu l-a primit pe Tofan iar Nechifor il dorea ca si candidat al USL.
Intelegem ca USL are o mare problema la Falticeni?!?!?!
Stiti foarte bine ca nu exista niciun pic de adevar in ceea ce scrieti despre tratativele USL - Tofan, cum stiti foarte bine ca Tofan nu l-ar trada niciodata pe Flutur.
La cat v-ati luptat in acesti 4 ani sa banalizati lucrurile bune care s-au realizat la Falticeni, lovind atat in Tofan cat si in falticenenii de rand, imi doresc sincer sa mai aveti 4 ani cu Tofan la Falticeni.
Ultimul numar al Jupanului arata clar ca urmariti sa va capatuiti de pe urma campaniei electorale. Asa sa va ajute Cel de Sus!
4.   Slugoiul lui Severin trimis de
( 9 mai 2012, 18:19:42
Avrame, dupa ce ani de zile l-ai ridicat in slavi pe Severin Tcaciuc ,ai ramas fara bani de vodca si ai gasit alti sponsori Nechifor si Coman de la USL, ambii mari adoratori a lui BACHUS.Asa iti procuri banii de bautura? Inventezi tot felul de scenarii doar,doar vei mai primi ceva de beuturica, altfel intri in sevraj si ramane NECHIFOR SI COMAN FARA COLEGI DE PAHAR.
5.   Tofan Vasile trimis de
(10 mai 2012, 18:20:36
Cine dupa revolutie a facut mai mult decat Tofan ? A face administratie pe langa teorie trebuie sa ai aptitudini menegeriale care se dobandesc prin ani de practica . Oare dintre ceilalti candidati este unul care se poate cel putin din acest punct de vedere ridica la nivelul lui Tofan ? Ii cunosc si pe ceilalti candidati ,ii respect, dar sunt convins ca Tofan trebuie sa castige un nou mandat
6.   Variatiuni pe o tema data. O tema data de cine? trimis de
(10 mai 2012, 18:51:40
Acest material (imaterial, de fapt, din perspectiva logica), a aparut tot la inceputul acestei saptamani, dar IN ALTA VERSIUNE, si in copia copiei parizianului Le canard enchaine (copia fiind Catavencu), Jupanu'. In MSV semneaza Sorin Avram, in Jupanu' semneaza 'Careul de asi'. Ca - pardon! - 'Careul de asi' ar fi, parerea mea, tot Sorin Avram, nu e relevant. Relevant este ca - pardon! - 'Careul de asi' semneaza in Jupanu', tiparitura al carei redactor-sef (indubitabil!) este Sorin Avram, acelasi Sorin Avram care a semnat materialul imaterial din MSV. Se poate asadar presupune ca Sorin Avram isi asuma nu atat publicarea celor doua versiuni, cat continutul acestora. De ce v-am plictisit (v-am plictisit?) cu aceasta introducere? 1. Nu se intelege cine a facut primul pas: Baisanu? Tofan? Stiti povestea cu amorezii pe care ii desparte o prapastie... Unul spune "Te iubesc!", celalalt spune "Fa tu primul pas!". 2. Intre cele doua versiuni este o mare, imensa diferenta de mesaj. In MSV sunt doua personaje antagonice: Baisanustannechifor si Tofan. La 'miscarea' lui Tofan, Baisanustannechifor ar fi spus 'Nu!". In Jupanu' sunt trei personaje: Baisanunechifor, Stan si Tofan, culmea!, primele doua antagonice. Cica Baisanunechifor l-ar fi dorit pe Tofan, dar s-a opus Stan care - citez - a amenintat ca rupe alianta. De unde cititorul ambelor versiuni poate sa traga concluzia ca - pardon! - 'catindatul" Coman nu a castigat increderea personajului Baisanunechifor. O fi avand Coman 3 (trei) facultati (Educatie, Fizica si Sport), dar tot trebuie sa mai faca vreo 8 (opt) ani ture de stadion pana sa ajunga primar de Falticeni.
7.   Portcul nu se ingrasa in ajun.... trimis de
(21 mai 2012, 09:12:10
ati incepu spitatlul inainte de alegeri(.asta trebuia facut de mult)..crezand ca o se na mai prostiti, eventual ne mai dati si o galeata...aflati ca nu mai merge...minciunile si coruptia...la gunoi, la fel si oamenii care isi fac o viata din asa ceva... 8 ani ati aratat cati ati putut face, cat ati putut "cara" cum ati pus politic oameni in conduceri ale institutiilor din oras, pe drept sau ..nedrept, si asa mai departe. e timpul sa nu mai distrugeti societatea tanara, orasul falticeni si pe locuitorii acestui orash. e timpul sa ne mai lasati si in pace. suntem scarbiti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei