Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Discuţii cu constructorii

Primarul Ion Lungu cere „calitate” pentru lucrările de asfaltare din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de asfaltare de pe străzile municipiului Suceava creează un oarecare disconfort în rândul şoferilor care circulă zilnic cu diferite probleme, motiv pentru care reprezentanţii administraţiei locale îşi doresc ca totul să se deruleze cât mai rapid cu putinţă. Totuşi, primarul Ion Lungu le-a cerut celor care se ocupă cu asfaltarea să facă o treabă cât mai bună.

„Calitate, acesta este cuvântul de ordine pe care-l cer firmei care execută asfaltările. Voi verifica personal ca totul să se deruleze la parametrii cei mai buni pentru ca aceste lucrări să ţină o perioadă cât mai mare”, a declarat primarul Sucevei.

Pentru ca traficul rutier să fie cât mai puţin afectat, constructorii frezează străzile pe timp de noapte, iar lucrările de asfaltare au loc după-amiaza, la ore în care circulaţia este mai puţin intensă.

Momentan se asfaltează în mai multe zone ale municipiului Suceava, printre care străzile Calea Unirii, Calea Burdujeni, Victor Babiaş, Plevnei sau Căpitan Grigore Andrei, iar pe altele, cum ar fi străzile Aleea Dumbrăvii, Mitocelului sau Câmpului, urmează să demareze lucrările în scurt timp.

Schimbarea covorului asfaltic este programată şi în cartierul Iţcani, numai că aici se mai aşteaptă clarificarea proiectului privind conductele de apă potabilă.

„Le-am cerut celor de la ACET, în măsura în care acest lucru se poate, să urgenteze licitaţia la apă în cartierul Iţcani pentru ca mai apoi să ne apucăm de treabă”, a menţionat Lungu.

Edilul-şef al Sucevei a mai cerut şi ca lucrările la parcurile din Iţcani şi Burdujeni să intre în linie dreaptă, iar constructorii să planteze vegetaţia şi să monteze băncile pentru ca sucevenii să se poată bucura de spaţii verzi în această perioadă a anului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu cere „calitate” pentru lucrările de asfaltare din Suceava.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Primarul Ion Lungu cere „calitate” pentru lucrările de asfaltare din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DE CE AVEM CELE MAI PROASTE DRUMURI DIN EUROPA IV trimis de
( 9 mai 2012, 11:26:06
• Asfalt turnat aiurea. Alti experti spun ca in general ideea ca asfaltatorii ciupesc din compozitia asfaltului este un mit, dar ca apar probleme la turnarea asfaltului. In acest caz de vina sunt companiile care nu respecta normativele. "Ar trebui sa existe o verificare mai buna a companiilor care asfalteaza. Ar trebui ca acele companii care au executat lucrari neconforme sa fie trecute pe o lista neagra si sa nu mai poata participa la licitatii. Asa s-ar elimina unele probleme", este de parere Daniele Trif, reprezentanta companiei Euro Quality Test care efectueaza expertize asupra calitatii asfaltului.
1.1  RE: DE CE AVEM CELE MAI PROASTE DRUMURI DIN EUROPA IV trimis de
( 9 mai 2012, 20:06:51
Treaba de mintuiala!!!

In G. Enescu nu se frezeaza toate gropile din asfalt!? Au ramas fisurile care cuprind ambele sensuri ! Capacele iar nu sunt ridicate la nivel!?
La primavara vor fi gropi, o sa vedeti!
2.   Bravo Primarului!Votat, Votat, Votat!!!!!! trimis de
( 9 mai 2012, 13:33:01
Oricati carcotasi ar fi in jurul dumneavoastra domnule primar, sa stiti ca sunt putini in comparatie cu noi cei care va sustinem. Suceava va deveni un oras in adevaratul sens al cuvantului, ati contribuit decisiv la ridicarea ;i modernizarea acestui oras, si asa cum spuneam mai sus , carcotasi si adversari ai dvs sunt putini, noi cei care va sustinem suntem majoritari.Cu Dumnezeu inainte!!!!!!!!
2.1  RE: Bravo Primarului!Votat, Votat, Votat!!!!!! trimis de
( 9 mai 2012, 13:55:12
io tot bucovinean mi-s , "bucovinene"
şi-s sigur că Lungu & Flutur vor pica
deja amândoi au portocaliu în izmene
când fiecare priveşte ce lasă-n urma sa
3.   Asfalt tango trimis de
( 9 mai 2012, 14:06:40
In principiu treaba s-ar parea ca iese bine,mai vedem daca ridicati gurile de canal ,si cele de scurgere a apei pluviale la nivelul stratului al-II-lea, daca faceti si pasarela etc In privinta viitorului primar -spuneti-mi un contracandidat serios pentru Lungu.
3.1  RE: Asfalt tango trimis de
( 9 mai 2012, 17:12:40
Te rog frumos sa te uiti pe bulevardul george enescu sa vezi cum in unele gropi s-a pus asfalt la aceeasi grosime ca si pe restul strazii si acum avem gropi asfaltate.L-a apucat si pe lungu asfaltatul inainte de alegeri.Daca ar fi in fiecare luna campanie electorala am avea strazi de nota 10 !
4.   Din pacate nu exista nici un candidat serios. trimis de
( 9 mai 2012, 15:12:17
La primaria Suceava candideaza doar nume necunoscute sau care nu prezinta incredere.
4.1  RE: Din pacate nu exista nici un candidat serios. trimis de
( 9 mai 2012, 15:14:03
Lungu facand parte din categoria a doua in opinia mea.
5.   Mai au putin trimis de
( 9 mai 2012, 15:37:14
vine si la primaria lui lungu Corpul de control al primuluio ministru o sa vada ce pateste el si flutur binenteles ca si lui ii vine de maine
6.   Stie cineva pe cine sa alegem? trimis de
( 9 mai 2012, 16:52:59
Dl.Lungu nu ar mai trebui sa se mai oboseasca pentru a o a treia realegere, avind in vedere brambureala de idei de dezvoltare a orasului! Arata mai rau ca inainte. NU are nimic specific care sa-l defineasca si care sa-i confere farmec! Adevarul este ca nu poate, nu este competent! Trebuie cineva tenace, un bun organizator si cu dragoste de frumos si de functional…
Unde gasim un bun primar??
6.1  RE: Stie cineva pe cine sa alegem? trimis de
( 9 mai 2012, 18:04:44
e chiar lângă ( pe listă) şi nici n-ai habarhappy
7.   Calitate...???? trimis de
( 9 mai 2012, 20:27:35
Dl Lungu se va ocupa personal de calitatea asfaltului....adica il va faramita si il va servi in ciorba....Cum drecu sa pretinzi calitate daca nu se recolteaza probe prin carotaj, urmate de analize asupra calitatii...apoi unde mai vorbim ca nu avem legislatie asupra garantiei.Sau cel putin nu o impune si nu o respecta nimeni. Asa ca domnule primar...nu va ramane decat o minunata ciorba ...de asfalt!
8.   ASFALTARE PE GEORGE ENESCU???? trimis de
( 9 mai 2012, 20:33:07
N-am inteles nimic din ce se intampla pe George Enescu.S-a decapat fara nici o logica ca si cum cineva ar fi vrut sa arate ca e activitate .S-au decapat niste bucatele si s-a tuflit asfalt.Asta e marea asfaltare ???Eu am crezut ca bulevardul va fi asfaltat total adica ,mai clar ,se va turna un strat de uzura peste tot.Toate strazile din Suceava sunt peticite petic langa petic.E ca si cum ai avea o camasa veche si io-ai pune petice unul langa altul .
9.   VINE VINE CONTROLUUUULUUULLLL !!! trimis de
( 9 mai 2012, 22:06:51
Ungureanu a facut cadou 170 milioane euro PDL pentru campania electorala.In afara faptului ca Ponta a blocat acesti bani la primariile si consiliile judetene care nu i-au cheltuit a promis ca va trimite corpul de control al primului ministru la Flutur si Pinalti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei