Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Administraţie

Florin Sinescu va fi viitorul prefect al judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul prefect al judeţului Suceava va fi Florin Sinescu. Decizia este cât se poate de surprinzătoare, în condiţiile în care în ultima perioadă de timp pentru acest post au fost vehiculate numele mai multor oameni politici, dar şi cel a finanţistului Dan Fîrţescu, actual şef al Curţii de Conturi Bistriţa-Năsăud. Deşi era dat ca şi viitor prefect al judeţului, acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece în funcţia pe care o ocupă, Dan Fîrţescu nu este funcţionar public.

În cele din urmă însă, se pare că favorit pentru postul de prefect este Florin Sinescu, actualul şef al Serviciului de dezvoltare economică, servicii publice şi autorităţi locale din cadrul Prefecturii Suceava. Florin Sinescu urma să fie confirmat aseară în funcţie. Tot aseară seară urma să fie numit şi noul subprefect al judeţului, respectiv Constantin Harasim, fost şef la Garda de Mediu Suceava. Harasim ocupă în momentul de faţă un post de inspector la Garda de Mediu şi este funcţionar public. Constantin Harasim este susţinut de PNL Suceava.

De precizat că primul-ministru al României, Victor Ponta, a semnat deja decizia prin care prefectul Sorin Popescu şi subprefectul Angela Zarojanu au fost eliberaţi din funcţii.

 

Florin Sinescu are 43 de ani, este jurist şi inginer şi lucrează în Prefectură din 1997

Noul prefect al judeţului Suceava are 43 de ani şi lucrează în Prefectura Suceava începând din anul 1997. Sinescu este jurist şi inginer, a absolvit un master în administraţie publică locală, precum şi cursurile de înalt funcţionar public la Institutul Naţional de Administraţie. Începând din anul 2010 a preluat conducerea Serviciului de dezvoltare economică, servicii publice şi autorităţi locale din cadrul Prefecturii Suceava.

Conform ultimei declaraţii de avere depuse în iunie 2011, Sinescu are o jumătate de apartament în care locuieşte împreună cu soţia, cumpărat în anul 2007.

El mai are un autoturism Chevrolet cumpărat în anul 2005 şi un credit de 50.000 de euro cu scadenţa în 2026.

În 2011 a câştigat 36.753 de lei din salariul de şef serviciu în cadrul Prefecturii Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Florin Sinescu va fi viitorul prefect al judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 15 voturi
Florin Sinescu va fi viitorul prefect al judeţului Suceava4.5515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Primul pas a fost facut trimis de
( 9 mai 2012, 11:47:34
Primul pas a fost facut, astept urmatorii pasi. Curatenia trebuie facuta cu simt de raspundere in asa fel incat sa nu ramana nici urma de neamuri proaste, care au fost pusi pe functii sub directa indrumare si supraveghere a prim secretarului judetenei de partid. Stiti dumneavoastra mai bine. Vreau sa vad curatenie la toate directiile judetene, inclusiv la Directia Silvica, unde este o cloaca pur portocalie si foarte profitabila pentru pusculita de partid. Sa nu-mi spuneti ca trebuiesc pastrati oamenii care au fost pusi pur politic, sub pretextul ca sunt profesionisti. Da, sunt profesionisti in slugarnicie si executat ordine de la stapanul Flutur. De vazut cum isi vor recupera peschesurile cei care au crezut ca incopetenta se cumpara. Cu deosebit respect pentru noua putere si astept indreptarea lucrurilor.
2.   Stane ai dreptate trimis de
( 9 mai 2012, 18:14:30
de la RNP ,pina la diresctia silvica...fluturas golea buzunarele de partid,sefii de ocoale faceau cheta pentru actuala campanie...sa mai vedem!
3.   GENERALUL JANDARMI SALAR SE CLATINA trimis de
( 9 mai 2012, 18:54:53
Felicitari manifestantilor din Suceava care luni au fost la Bucuresti la Parchetul Militar de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.Acolo au dat declaraţii despre cum s-au comportat jandarmii subalternii lui Salar şi cum acesta a făcut din haina militară preş la picioarele lui Flutur Asa se intampla cu oamenii obedienti,fara coloana vertebrala si fara mandria profesiunii.

4.   Sinescu? trimis de
( 9 mai 2012, 19:07:52
Cine-i asta?? O fi oltean?
5.   Super trimis de
( 9 mai 2012, 20:42:28
e un tip super!daca a ramas asa, cum il stiu din anii de liceu!
felicitari, Florine!
6.   Comentariu trimis de
(10 mai 2012, 12:18:00
Foarte bine.Sunt perfect de acord cu primele 3 mesaje.Toate slugile şi strângătorii de fonduri ai fostei guvernări trebuie să se clatine bine de tot. La muncă !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei