Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta garantează corectitudinea alegerilor şi avertizează că îi va schimba pe cei ce încalcă legea

Miercuri, 9 Mai 2012 (18:16:08)

Premierul Victor Ponta garantează că alegerile locale din luna iunie vor fi "corecte" şi că niciunul dintre candidaţii USL nu va fi ajutat de vreo instituţie a statului, avertizând că nu va ezita nicio zi şi va lua decizia schimbării prefecţilor şi şefilor de deconcentrate care vor încălca legea.

Premierul a declarat, joi, la Târgu Jiu, în faţa celor 600 de delegaţi ai USL Gorj prezenţi la lansarea candidaţilor filialei judeţene, că nu vor beneficia de sprijinul nici unei instituţii a statului român, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"N-aveţi nevoie şi nu vă voi lăsa să fiţi ajutaţi, candidaţi ai USL, de structurile statului şi de structurile publice, nici prefect, nici subprefect, nici şefi de deconcentrate. Ce nouă nu ne-a plăcut, faptul că ei foloseau toate autorităţile statului în folosul partidului, să nu facem acelaşi lucru! Şi asta am cerut astăzi şi prefectului în funcţie, şi celorlalţi şefi de deconcentrate: să respecte legea, să-şi facă datoria faţă de dumneavoastră, pentru că altfel nu voi ezita nici măcar o zi şi voi lua decizia schimbării lor din funcţie", a declarat premierul.

Ponta a fost însoţit la Târgu Jiu de ministrul de Interne, Ioan Rus, şi de cel al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, pe care i-a inclus în "garanţia" oferită pentru promisiunea că alegerile vor fi corecte.

"Este un uriaş avantaj pentru noi aici, la Gorj, şi în toată ţara faptul că voi garanta, împreună cu ministrul Administraţiei şi Internelor, faptul că în toată ţara vor fi alegeri corecte", a mai menţionat Ponta.

Victor Ponta le-a mai spus delegaţilor USL că este dreptul lor de a se prezenta în faţa alegătorilor şi garanţia că nici în Gorj, şi nici în altă parte a ţării banii strânşi "de cei care erau până de curând la guvernare" nu vor fi folosiţi pentru "cumpărat de voturi şi pentru a schimba rezultatul alegerilor".

"Ăsta este lucrul pe care vi-l garantez ca prim-ministru şi ca lider de partid şi cred că este ceea ce dumneavoastră aveţi nevoie", a mai spus Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta garantează corectitudinea alegerilor şi avertizează că îi va schimba pe cei ce încalcă legea.
 Vizualizări articol: 801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta garantează corectitudinea alegerilor şi avertizează că îi va schimba pe cei ce încalcă legea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei