Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mai 2012 - Anul XVII, nr. 105 (5010)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Ponta i-a făcut lui Băse poanta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-un conflict deschis nu e indicat nici să-ţi supraestimezi adversarul, dar nici să-l subestimezi. Dacă prima tendinţă e manifestată în principal de oamenii inteligenţi, cea de a doua e caracteristică prostănacilor de cale lungă.

Se pare că în această largă categorie s-a înscris şi preşedintele, când l-a uns cu alifie de prim-ministru pe Mihai-Răzvan Nătăfleaţă, sperând să-şi salveze pielea tăbăcită în păcate grele.

Mihăiţă-Răzvănel părea să le aibă pe toate: nişte vrăjeală în discurs, o pereche de ochelari cu exact câte dioptrii trebuie, o trusă cu pile internaţionale în cercuri concentrice de influenţă mondială... Perfect pentru ca preşedintele s-o dea cotită şi să se gândească senin la o pensie scutită de belele, visând la ziua când M-R U va lua în mână sceptrul de şef al statului şi se va scărpina cu el acolo unde simte nişte mâncărici.

Numai că, în calculul său de pehlivan bătrân, Băsescu i-a subestimat pe liderii partidelor de Opoziţie. Dar, într-o măsură şi mai mare, i-a subestimat pe membrii propriului său partid, care cu timpul au ajuns să-l urască mai intens, din pricina comportamentului său de Putin al României.

Un Putin care a fost totuşi uşor luat de ceafă şi băgat în putină, ca un mâţ lipsit de experienţă. Câţiva parlamentari care, prin însăşi fişa postului lor, erau predispuşi la trădare, au trecut pe şest baricada, făcând ca majoritatea să se balanseze de partea aialaltă. Astfel, premierul MRU a fost deratizat.

Şi iată-l pe Mihai-Răzvan Nătăfleaţă intrând în „Cărţulia Recordurilor” pentru un mandat mic cât un petec de hârtie igienică. Din păcate pentru el, n-a avut timp să-şi numească toţi amicii în funcţii importante de stat. De exemplu, pe şeful unui serviciu judeţean de circulaţie, un şpăgar arogant şi needucat, se pregătea să-l puie tocmai în fruntea unuia din cele mai importante servicii secrete româneşti.  

N-aş vrea să se creadă că îmi pun vreo speranţă în orice alt nou guvern. Nu, doar îmi manifestam o oarecare preferinţă la o încăierare publică, între nişte derbedei.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta i-a făcut lui Băse poanta.
 Vizualizări articol: 754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Ponta i-a făcut lui Băse poanta4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ?! trimis de
( 9 mai 2012, 13:32:17
am citit articolul surprins de stupizenia titlului. n-am crezut ca articolul ar putea fi mai prost decat titlul... din pacate este si n-are importanta ca e pamflet sau nu! felicitari (ne)sincere autorului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei